Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım evlendi: Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüpoğlu ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz gün dünya evine girdi. Ezgi Eyüpoğlu ve Kaan Yıldırım 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk adlı dizide birlikte rol almıştı. Dün gece Esma Sultan Yalısı'nda dünya evine giren çift hakkında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım evlendi: Ezgi Eyüboğlu kimdir?
Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım evlendi: Ezgi Eyüboğlu kimdir?
GİRİŞ 19.05.2016 13:52 GÜNCELLEME 19.05.2016 13:53

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz gün dünya evine girdi. Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk adlı yaz dizide birlikte rol almıştı. Dün gece Esma Sultan Yalısı'nda dünya evine giren çift hakkında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ünlü çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın düğünü geçtimiz gün Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Ünlü çiftin nikahına aile yakınları ve dostlarının yanı sıra birçok ünlü isim katıldı. Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın düğün törenine katılan konuklar arasında, Ferhan Şensoy, Derya Şensoy, Seçkin Özdemir, Yosi Mizrahi, Caner Özyurtlu, Hande Soral, İsmail Demirci, Şükrü Avşar, Zeynep Bastık, Nisan Akman, Turgay Kantürk, Oğuz Peçe, Ece Çeşmioğlu, Servet Pandur, Can Sipahi ve Mert Vidinli ilk göze çarpan isimler oldu. 

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın düğün töreninde nikah şahitliklerini en yakın dostları yaptı. 240 kişilik bir organizasyonla dünyaevine giren çiftin düğününde  aileleri başta olmak üzere, oyuncu arkadaşları, dostları, dizi ve film yapımcıları hazır bulundu.

Ünlü çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Esma Sultan Yalısı'ndaki düğününden aile yakınları ve dostlarının katıldığı bir törenle nikah masasına oturan çift objektiflere böyle yansıdı.

Düğünden renkli kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Saadet Ezgi Eyüboğlu (d. 15 Haziran 1988, Ankara), Türk oyuncu.

İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi.

İkinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.

Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.

2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini üstlendi.2013 yılında ise başrollerini Beren Saat ve Mert Fırat 'ın oynadığı İntikam dizisinde Cemre Arsoy karakteriyle tanınmıştır.

Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini nişanlısı Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırmıştı.

Dizi Filmleri:

2009 Senin Uğruna
2008 Arka Sokaklar
2010 Ateşe Yürümek
2011 Kutsal Damacana: Dracoola
2011 Kalbim Seni Seçti
2011 Muhteşem Yüzyıl[3]
2012 Sudan Bıkmış Balıklar
2012 Yalan Dünya - 27. bölüm
2013-2014 İntikam
2014 Yasak
2014 Ulan İstanbul - Ada Akça
2015- Adı Mutluluk - Kumsal Güçlü

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...