Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu dünya evine girdi! - Burak Özçivit düğüne gitmedi

Televizyon dünyasının ünlü isimleri Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bugün dünya evine giriyor. Ünlü çift geçtiğimiz yıl aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlanmıştı. En nihayetinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti bu akşam evleniyor. Peki Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu nerede ve saat kaçta evleniyor?. İşte yanıtı ve Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun düğünü ile ilgili detaylar haber7.com'da..

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu dünya evine girdi! - Burak Özçivit düğüne gitmedi
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu dünya evine girdi! - Burak Özçivit düğüne gitmedi
GİRİŞ 15.07.2016 12:10 GÜNCELLEME 15.07.2016 12:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Televizyon dünyasının özellikle dizi yapımlarında gördüğümüz ünlü isimler Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bugün dünya evine girdi. Ünlü çift geçtiğimiz yıl aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlanmıştı. En nihayetinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti bu akşam evlendi. Peki Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu nerede evlendi?, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun düğünü kaçta idi? İşte yanıtları ve Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun düğünü ile ilgili detaylar haber7.com'da..

Uzun süredir birlikte olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, dün nikâh masasına oturdu. Geçtiğimiz yıl aile arasında yapılan sade törenle nişanlanan çiftin düğün merasimi ise renkli geçti.

Doğulu, geleneklere uyarak düğün günü Atagül’ü evinden davullu-zurnalı törenle çıkardı. Geçtiğimiz ocak ayında babası vefat eden Atagül, annesinin Okmeydanı’ndaki evinden alındı.

Evin önünde karşılıklı çiftetelli oynayan çift, ardından düğünün yapılacağı Kanlıca’daki Ajia Otel’e geçti. Saat 19.30’da kokteyl ile başlayan törene yaklaşık 200 kişi katıldı. Kokteylin ardından nikâh saat 20.30’da kıyıldı. 

İKİ AYRI GELİNLİK GİYDİ

Neslihan Atagül ile kadir doğulu, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Güzel oyuncu, muhteşem düğünde iki ayrı gelinlik giydi.

"NE KADAR DA KENDİNE AŞIK BİR ADAM"

200 kişinin katıldığı bir organizasyonla evlenen çifti, bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Ancak Burak Özçivit, 'Kara Sevda' dizisinde başrolü paylaştığıNeslihan Atagül’ün düğününe Kadir Doğulu yüzünden gitmedi.

Özçivit ile Doğulu arasında gerginlik 8 ay önce başladı. Özçivit’in, Neslihan Atagül’le öpüşme sahnesi sonrası yaptığı “Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” sözleri tartışmanın fitilini ateşledi. Doğulu’nun da bu sözlere “Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli” diye karşılık vermesi, iki oyuncu arasında ipleri tamamen kopardı. (Vatan)

NESLİHAN ATAGÜL İLE KADİR DOĞULU'NUN DÜĞÜNÜ NEREDE ?

Düğünün saat ile ilgili basına bir açıklama yapılmadı fakat Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, bu akşam Kanlıca'daki Ajia Otel'de nikah masasına oturacak. Öte yandan Kadir Doğulu, nikah öncesi Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınladı.

Kadir Doğulu, nikah öncesi Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınladı. Nişanlısı ile yer aldığı fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Doğulu, altına şu notu düştü:

"Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin... Yarın (bugün) hemen gelsin!"

İŞTE KADİR DOĞULU'NUN O PAYLAŞIMI

İKİLİNİN BALAYI ADRESİ BODRUM

Geçtiğimiz günlerde Zorlu Center'da alışverişe çıkan ünlü çift muhabirlerin "Hazırlıklar için mi İstanbul'da kaldınız?" sorusuna herkese örnek olacak bir cevap vermişti:

"Bizim için her şeyden önce ailemiz gelir. Düğünümüz olmasa bile bayram zamanında tatile gitmezdik. Bayramdaki öncelikli planımız, aile büyüklerimizle bayramlaşıp onların ellerini öpmek. Bayram ruhunu yaşadıktan sonra elbet biz de tatile çıkacağız. Balayı adresimiz de Bodrum."

 

YORUMLAR 4
  • ayse 7 yıl önce Şikayet Et
    sunlara sanatci demeseniz iyi olur öpüsme sevisme sanatcilari galiba
    Cevapla
  • songul arli 7 yıl önce Şikayet Et
    Muuuuuutluuuuluklaaaar
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    gelmesse gelmesin cokta fifi ;) siz dizilerde baska kadinlarla opustugunuz muddetce araniz bozuk olur sapik pis herifler iyi migde var sizde para bahanesiyle...
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Helăl olsun, bayram ruhunu henüz kaybetmemiş sanatçılar da var demek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'