Yavuz Bingöl darbecilere isyan etti!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından sosyal medyadan anlamı bir video yayımladı.

GİRİŞ 21.07.2016 17:38 GÜNCELLEME 21.07.2016 17:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Darbe girişimine ilişkin ünlü isimlerin sosyal medyadaki tepkileri devam ediyor. İnstagram'da bir video paylaşan Yavuz Bingöl, darbe girişimine kalkışan askerlere sert tepki gösterdi.

"CEHENNEMDE BİLE YERİNİZ YOK"

Ünlü sanatçı, 'yaşasın demokrasi' notuyla yayımladığı videoda, "Anadolu'nun değişik yerlerinde görev yaptınız. Hiç mi bir türkü dinleyip kederlenmediniz? Hiç mi bir şiir okuyup sevdalanmadınız? İçinizden çıktığınız bu halkı hiç mi sevmediniz? Bu ülkede okudunuz, bu ülkede doğdunuz, bu ülkeden büyüdünüz, bu ülkenin ekmeğini yediniz suyunu içtiniz, analarınızı sütünü emdiniz. İnsanlıktan hiç mi nasibini almadınız? Üzerine ateş açtığınız bu halkın vergileriyle maaşlarınızı aldınız. Düşmana karşı kullanmanız gereken silahları bu halka karşı kullandınız. İki ülke arasındaki savaşın bile bir hukuğu, bir etiği ahlakı vardır. Sizin yaptığınızı işgal kuvveleri bile yapmaz" ifadelerini kullandı.

TBMM binasına büyük hasar veren bombalara da değinen Bingöl, "Sizin öte dünyada, cehennemde bile yeriniz yok. Allah'ın sizin için özel bir mekanı olacaktır. Yazıklar olsun size, lanet olsun size. Gazi Meclis'i 11 kez bombaladınız" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 5
  • Ayşe 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç yerleri yok hemde haram zehir ZIKKIM olsun yiyip içtikleri.yazıklar olsun hepsine
    Cevapla
  • DADAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Hay Allah CC Razı Olsun
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    6 gün sonra kendini gösterdi şimdiye kadar nerdeydi bukalemun bunlar bukalemun duruma göre renk değiştiriyorlar
    Cevapla
  • Mete 7 yıl önce Şikayet Et
    İmzamı atarım sonuna kadar
    Cevapla
  • yüce türk milleti 7 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun senden yürekli insan Yavuz Bingöl bu millet sen ve senin gibi düşünen insanlara minnettar söz konusu vatansa gerisi teferruattır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...