'Bu kaza değil, cinayet'

Trafik kazası geçiren Mustafa Alabora, kendisine çarpan araçtaki iki gencin kaza anında yaptıkları Periscope yayınını izledi.

'Bu kaza değil, cinayet'
'Bu kaza değil, cinayet'
GİRİŞ 27.07.2016 10:07 GÜNCELLEME 27.07.2016 10:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

'Bu kaza değil, cinayet'

Önceki gün Şile-İstanbul yolunda trafik kazası geçiren ve hastaneye kaldırılan Mustafa Alabora, kendisine çarpan araçtaki iki gencin kaza anında yaptıkları Periscope yayınını izledi. Alabora: 'Bu kaza değil, cinayet' dedi.

Ağır yaralanan Mustafa Alabora'nın tedavisine Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam edilirken Alabora'nın eşi Banu Zeytinoğlu da dün hastane önünde açıklama yaptı. Zeytinoğlu eşinin durumunu şu sözlerle anlattı: 'Bugün de yoğun bakımda tuttuk, ama yakında çıkacak. Durumu da, morali de iyi. Ama kırığa çıkığa rağmen böyle büyük bir kazayı çok ucuz atlattığını söyleyebiliriz. O kırıkları da ameliyatsız halletmeye çalışacaklar' dedi.

Banu Zeytinoğlu, eşinin otomobiline çarpan iki gencin kaza anında yaptıkları Periscope yayınını da izlediğini söyledi: 'Ne kadar büyük bir şey atlattığını anladı. Yorumu ise 'Bu kaza değil, cinayet' oldu. Gençlerin durumlarının ciddi olduğunu ise kendisine söylemedik, çok üzülürdü. 'Onlar da hastanedeler, iyilermiş' dedik.'

YORUMLAR 2
  • hak 7 yıl önce Şikayet Et
    oğlun büyük gezici size mustahak geber bence
    Cevapla
  • ferhat 7 yıl önce Şikayet Et
    ayip be kardesim, cok ayip, sen nasil muslumansin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir