Cem Yılmaz'dan Darbe Girişimi sonrası ilk tweet! - Cem Yılmaz sessizliğini bozdu!

Türkiye'nin en ünlü komedyenlerinden ve toplumsal olaylara duyarsız kalmayıp, twetter hesabından açıklamaları ile bilinen Cem Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananlarla ilgili hiç bir yorum yapmadığı için eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ve hatta bu sebeple yurtdışına bile yerleştiği yorumları yapılmıştı. Cem Yılmaz ise tüm bu iddia ve yorumlara karşı daha fazla dayanamayıp yine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Peki Cem Yılmaz ne dedi?, İşte yanıtı ve Cem Yılmaz ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

Cem Yılmaz'dan Darbe Girişimi sonrası ilk tweet! - Cem Yılmaz sessizliğini bozdu!
Cem Yılmaz'dan Darbe Girişimi sonrası ilk tweet! - Cem Yılmaz sessizliğini bozdu!
GİRİŞ 29.07.2016 12:52 GÜNCELLEME 29.07.2016 12:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en ünlü komedyenlerinden ve toplumsal olaylara duyarsız kalmayıp, twetter hesabından yaptığı tespit ve açıklamaları ile bilinen Cem Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananlarla ilgili hiç bir yorum yapmadığı için eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ve hatta bu sebeple yurtdışına bile yerleştiği yorumları yapılmıştı. Cem Yılmaz ise tüm bu iddia ve yorumlara karşı daha fazla dayanamayıp yine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Peki Cem Yılmaz ne dedi?, İşte yanıtı ve Cem Yılmaz ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

CEM YILMAZ'DAN DARBE SONRASI İLK TWEET

Sosyal medya hesabından, darbe girişimine karşı tepkisiz kaldığı için eleştirilen Cem Yılmaz, Twitter hesabından açıklama yaptı.

CEM YILMAZ SESSİZLİĞİNİ BAKIN NASIL BOZDU?

Cem Yılmaz, darbe girişimi sonrası sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Bu tercihi yüzünden eleştirilen hatta yurt dışına çıktığı şeklinde haberler yapılan başarılı komedyen Cem Yılmaz, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından hakkında yapılmış haberlerin kupürlerini paylaşan Yılmaz, bu yorumların haksız olduğunu söyleyerek, 'Vatan sevgim ortada, hedef gösterme yakışmıyor' dedi.

 

 

YORUMLAR 4
  • ŞEBEK CEMM !!! 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sesini çıkarsa ne olur ?çıkarmasa ne olur ? Onun peşinden giden onun gibi asalak insan türü !!
    Cevapla
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Aciklamasinda darbeyi kinayan bi laf göremiyorum. Olayi gecistirmeye calismis.
    Cevapla
  • a.o.s.b. 7 yıl önce Şikayet Et
    ne beklerdikki boş konuşmayla ken di anlattığına kendisi gülen biri
    Cevapla
  • a.o.s.b. 7 yıl önce Şikayet Et
    ya sev ya terket
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı