Ünlülerden 'demokrasi nöbeti'ne destek

'Demokrasi Nöbeti' sürmeye devam ediyor. Sanatçı Demet Akalın, Işın Karaca ve Özgün Kısıklı'da sahneye çıkarak destek verdi.

GİRİŞ 29.07.2016 09:53 GÜNCELLEME 29.07.2016 10:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı Caddesi'nde, vatandaşların FETÖ'nün darbe girişimine yönelik protestoları sürerken, sahnede vatandaşlara destek veren Demet Akalın, göz yaşlarını tutamayarak, "Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Fakat ne mutlu ki bana bu milletin evladıyım. Ne mutlu ki bize çok kudretli, çok merhametli ve çok mert bir kumandanımız var. Allah ondan bin kere razı olsun." dedi.

Sanatçı Işın Karaca demokrasi nöbetinin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, şunları söyledi:

"Biz müzisyenler duygularımızı şarkı söyleyerek ifade ediyoruz. Ancak bunu konuşmak, anlatmak gerekiyor. Bu ülke asla bölünmeyecek. Darbelere sonuna kadar hayır. Şehitlerimizden bizleri korudukları için Allah her zaman razı olsun. Onlar bizim esas kahramanlarımız. İyi ki biz Türkiyeyiz. Demokrasi nöbetimiz hayırlı olsun."

Söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu dile getiren şarkıcı Özgün de, "15 Temmuz'da Türkiye büyük bir sınav verdi. Vermeye de devam ediyor. Korkunç olaylar oldu, sivil halk öldürüldü. Meclis bombalandı. Binlerce yaralı oldu ve yüzlerce şehit verdik." şeklinde konuştu.

Darbe sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Özgün, "Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Türkiye çok kara günler gördü. Fakat bu birlik ve beraberlikle bu kara günlerden çıkabildik. Bugünler de geçecek. Allah bir daha böyle kötü günleri vatanımıza, milletimize yaşatmasın." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazilarinin samimiyetinden supheliyim ama olsun, kalpleri en iyi bilen Allahtir. Aralarinda sahtecikten oyle yapanlar olsa bile gayret gayrettir, O gayretlerinden dolayi Rabbim kalplerini gercekten cevirsin insallah. Aciktan aciga zamaninda dusmanlik etmemis olanlarida vardir ve evde oturacaklarina, yada oturduklari yerden tweet salliyarak kolaycilik yapacaklarina kalkip gayret ettikleri icin sagolsunlar. Genede kotu gozle bakmiyalim arkadaslar... Zaman tek yumruk olma zamani...
    Cevapla
  • gökhan şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    ılk 4 gün nerelerdeydı acaba sanatcılar
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    geçte olsa hepsi yola gelecek, göreceğiz !
    Cevapla
  • erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    Problemi HALK çözdü şimdi meydanlarda şov ve yalakalık zamanı
    Cevapla
  • Gokhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunları ilk gün çıktığımda ne sokakta ne de medyada gördüm. Acaba neden simdi destek görüntüsündeler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil