Atalay Demirci kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Hakan Şükür ve Enes Kanter'le yazışmaları ortaya çıkan ve gündeme gelen Atalay Demirci kimdir? Gülen ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklanan ve ardından serbest Atalay Demirci aslen nerelidir ve Atalay Demirci kaç yaşındadır? İşte biyografisi

Atalay Demirci kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
Atalay Demirci kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 17.08.2017 13:36 GÜNCELLEME 17.08.2017 13:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

FETO örgütüne üye olduğu gerekçesiyle gözaltına alındıktan sona serbest bırakılan Atalay Demirci kimdir? Eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür ile yazışmaları ortaya çıkan ardından Enes Kanter ile de yazışmaları ortayan çıkan Atalay Demirci kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte Atalay Demirci'nin biyografisi

ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?

İlk olarak Yetenek Sizsiniz programı ile ünlenen Atalay Demirci Ankara'da dünyaya gelmiştir. 8 Temmuz 1976 senesinde doğan Demirci komedi standuplarının yanı sıra radyo sunucusu, yazar, şair ve oyunculukta yapmaktadır. Sahneye ilk kez 1999 yılında çıkmış, ardından 2008 yılında Ankara Sanat Evi'nde sahneye çıkmaya başlamıştır. 34 farklı ülkede 3 binden fazla gösteri yapmıştır. En büyük çıkışını Yetenek Sizsiniz programı ile yakalamış olsa da 2008 yılında Ses Tv'de yayınlanan "Akıl Küpleri" adlı televizyon programını sunarak da tanınmaktadır. 2011 yılında "Tetikçi Bedo" karakteri ile "Hop Dedik: Deli Dumrul" filminde yer almıştır. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaptığı gösteri ile birinci olmuştur. 2013 yılında "Kel Alaka" adlı gösterisi ile sahneye çıkmaya başlamıştır. Bu gösteri 2014 yılında Tv8'de yayınlanmaya başlanmıştır. Daha sonra aynı kanalda 2014 yılında Tv8'de yayınlanan "100 Kişiye Sorduk" programını sunmuştur. 2015 yılında "Güvercin Uçuverdi" adlı filmde, "Yüksel Güvercin" adlı karakteri ile yer almıştır.

ATALAY DEMİRCİ GÜLEN İTİRAFI

Fetullah Gülen ile tanıştığını da kabul eden Demirci, "Tanıdığım abiler, Fetullah Gülen ile tanıştığımda bana 'Sen özel bir insansın, hoca efendi seni sevmiş, yoksa görüşemezdin' dediler" diye konuştu.

atalay-demirci-gülen

"CEMAAT YETENEK SİZSİNİZ'DE SMS'LE DESTEK VERDİ"

2007 yılında Dünya Radyo'dan ayrılmama rağmen 2013 yılındaki 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında benim adıma cemaat tarafından oy kullanan şahısların olduğunu düşünüyorum"

ATALAY DEMİRCİ'NİN MAL VARLIĞI

İfadesinde mal varlığına ilişkin de bilgi veren Demirci, ortalama 2 milyon lira değerinde bahçeli bir ev ve lüks bir otomobili ile Ankara Gölbaşı'nda 2 dönüm arsası bulunduğunu söyledi.

GÜLEN'E ÖZEL GÖSTERİ

2013 yılındaki Yetenek Sizsiniz yarışmasında FETÖ'cülerin desteğiyle birinci olan Atalay Demirci, Gülen için belli aralıklarla gösteri yaptığını itiraf etmişti.

YORUMLAR 11
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle acunun kısa donem içinde nasıl bu kadar variyetli biri olduguda araştırılmalıdır.!! İlk poğramlarında kanalarla yaptıgı anlaşmalar her baba yiğidin altına imzasını atacagı cinsten değildir. Bu standup cı kallese Sms ile destek filan hikaye herşey bilinerek kurgulanarak yapılır. Zaten yaptıgı proğramlardaki siyonist işaretli armaları, siyonist desenli dişortlerini bilmeyen duymayan gormeyen kalmamıştır.
    Cevapla
  • hür adam 7 yıl önce Şikayet Et
    gardiyanları güldürmeyi unutma
    Cevapla
  • reyisreyizi 7 yıl önce Şikayet Et
    hahaha :)
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    haydan gelen huya gider !
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim hay allahın sıfatlarındandır huy değil huuu dur
    Cevapla
  • ilter 7 yıl önce Şikayet Et
    Atalay demirci kopek sana yeni hayatinda bol bol mutluluklar dilerim inşallah kopeklerin beşida yaniniza gelir pişpirik oynar daha sonra birbirinizi yersiniz kopekoglu kopekler.
    Cevapla
  • zaaza 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların dinle alakası yok..dini kullanarak kendilerine rant sağladılar..''arabistanlı Lawrence'' farkları yok..Zaten cemaatin üyelerine bakın tek tip giyinmeler,ınce bıyık bırakmalar '' ŞAKİRT ve ŞAKİRTE'' diye adlandırılmalar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!