Oya Aydoğan'ın ölümünde sonra ilk kez konuştu

Gurur Aydoğan annesinin ölümünden sonra ilk kez konuştu. Aydoğan Konuk olduğu bir canlı yayın programında merak edilenleri anlattı.

Oya Aydoğan'ın ölümünde sonra ilk kez konuştu
Oya Aydoğan'ın ölümünde sonra ilk kez konuştu
GİRİŞ 30.09.2016 09:15 GÜNCELLEME 30.09.2016 09:15

15 Mayıs 2016'da hayatını kaybeden usta oyuncu Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, konuk olduğu bir canlı yayın programında merak edilenleri anlattı. Annesinin ölümünden sonra ilk kez konuşan Aydoğan tüm süreci tek tek aktardı.

"ANNEMİN SÖYLEDİKLERİ HALA KULAĞIMDA"

Annemle çok konuşmazdık o bana aynı zamanda baba figürüydü. Bana 'şöyle ol, böyle ol' demezdi, ben onun gibi oldum. Hiçbir zaman kibir ve ego yapmamak annemden öğrendiğim en temel özelliklerdi. Annemin bana söyledikleri hala kulağımda ve çok dikkat etmeye çalışıyorum.

oya-aydoğancenaze

"PATATES YERİNE BAŞKA BİR ŞEY DE YESE DURUMU TETİKLEYECEKTİ"

Patates değil, başka bir şey de yese bu durumu tetikleyecekti. Aort zamanla genişleyen bir damar. Yüksek tansiyon da bu durumu tetikleyen bir hastalık. Annem düzenli ilaç kullanıyordu. Biz aort damarını bilmiyorduk. ayrı bir kontrol yaptırmamız gerekiyormuş, onu yaptırmadık haliyle bilmediğimiz için. 6 ay-1 yıl sürüyormuş genişleme. O anki ıkınmayla da yırtılmış zaten.

"CENAZE DÖNEMİNDE ÇOK KİŞİ GELDİ YANIMA"

Bayram günü çok kötü oldum. Güçlü olmamın en büyük sebebi Allah inancım çok yüksektir. Ben hepimiz öldükten sonra oraya gideceğimizi, asıl dünyanın orası olduğunu düşünüyorum. Cenaze döneminde çok fazla kişi geldi yanıma. annemin eğitim masraflarını karşıladığı, hastane masraflarını karşıladığı insanlar geldi yanıma. Kazandığının en az 1/3'ünü yada yarısını dağıtırdı.

gurur-aydoğan

"BANA VERDİĞİ SEVGİYİ ÖZLÜYORUM"

Annem ana haber izlediği zaman bile darmadağın olurdu. En çok onun bana yansıttığı enerjiyi, gücü, bana verdiği o sevgiyi özlüyorum. Yeri çok zor dolar. bizim haftada bir yada iki haftada bir sinemaya gidişlerimiz vardı. Onu çok özlüyorum.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya