Gözaltına alınan İlyas Salman'ın son durumu ne? Tutuklandı mı?

'Trendeki Yolcu' filminin oyuncularından İlyas Salman kaldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı için gözaltına alındı. Peki İlyas Salman tutuklandı mı? İşte İlyas Salman'ın gözaltına alınmasıyla ilgili tüm detaylar

Gözaltına alınan İlyas Salman'ın son durumu ne? Tutuklandı mı?
Gözaltına alınan İlyas Salman'ın son durumu ne? Tutuklandı mı?
GİRİŞ 25.10.2016 09:37 GÜNCELLEME 25.10.2016 09:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay dün 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediye'sinin işlettiği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait Zincirlihan Otel de meydana geldi.

Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde iddiaya göre alkol kullanan ve taşkınlık çıkaran İlyas Salman, görevliler tarafından uyarıldı.

ilyas-salman-gözaltı

Uyarıları hiç bir şekilde dikkate almayan ve dışarıdan alınan alkolü tüketmeye devam ederek taşkınlıklarına sürdüren oyuncu Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınarak götürüldüğü karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İlyas Salman aslen nereli ? İlyas Salman kimdir ?

1949 yılında dünyaya gelen usta oyuncu İlyas Salman Türk Sinemasının komedi filmlerinde Kemal Sunal ile birlikte ve bir çok sinema filminde rol almıştır. İlyas Salman Arguvan, Malatya doğumludur ve aslen Malatya’lıdır. Sol görüşlü İlyas Salman Türkiye Komünist Partisi’nin Kartal’da yaptığı 1 Mayıs mitingin’de yer almış ve şimdilerde ise Türksolu dergisinde yazmaya devam etmektedir. Gülser Salman ile evli olan İlyas Salman’ın bu evliliğinden Devrim isimli bir kızı ve Temmuz Ali isimli bir oğlu vardır.

YORUMLAR 3
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    aciyorum bu zata yillar once belki ilgi goruyordu simdi kimse takmiyor hatta tanimiyor boyle olunca onuru inciniyor eskiden cok ilgi gosterilirken simdi taninmiyor olmak gururuna dokunuyor kendini alkole verip rezil ediyor musluman mahallesinde salyangoz satmaya kalkmasida coookkkk bilmis aydin oldugunu zannetmeside ezikliginden kaynaklaniyor .
    Cevapla
  • dobracı 7 yıl önce Şikayet Et
    bide pişkin pişkin gülmezlermi sanki marifet, aslında biz devamlı içiyoruz zaten bu bizim normal halimiz nevar büyütecek demek istiyorlar.
    Cevapla
  • Sabri Kaya 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz kendini ekranlar düzelt tamam anlandık içiyorsun ama birazda kendi millet kötü gösterme be ilyas salmanı iyi niyetli güzel insan olarak biliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi