Münir Özkul’a binasında yangın şoku! Ünlü ismin elleri yandı

Türk sinemasının en usta isimlerinden biri olan Münir Özkul’un da oturduğu binada yangın çıktı. Yıllardır sağlık sorunları sebebiyle tedavisi evde devam eden Münir Özkul’un, yangın bulunduğu kata sıçramadığı için etkilenmediği öğrenildi.

Münir Özkul’a binasında yangın şoku! Ünlü ismin elleri yandı
Münir Özkul’a binasında yangın şoku! Ünlü ismin elleri yandı
GİRİŞ 27.10.2016 09:37 GÜNCELLEME 27.10.2016 09:38

Yangın nedeniyle sanatçı Asime Atunerer’in elleri ve saçları yandı. Hemen müdahale edilen yangında Münir Özkul’un, yangın bulunduğu kata sıçramadığı için etkilenmediği öğrenildi.

Yangın saat 09.00 sıralarında Sıraselviler Caddesi’nde bulunan binada tiyatro sanatçısı Ferdi Atuner’in dairesinde, ilk belirlemelere göre tüpgaz borusunun sızıntı yapması nedeniyle parlama oldu. Tüpgazı yakmak isteyen Ferdi Atuner'in tiyatro sanatçısı eşi Asime Atuner’in çıkan yangında saçları ve eli yandı.

YANGIN TÜPÜYLE MÜDAHALE

Kadının feryatlarına bina görevlisi Mehmet Kaya koştu. Yangın tüpü ile alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Kısa süre sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

yangın

ASİME ATUNER HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekipleri binaya gelerek inceleme yaptı. Saçları tutuşan ve eli yanan Asime Atuner ile eşi Ferdi Atuner, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

münir-özkul

ÖZKUL'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Yıllardır sağlık problemleri yaşayan Yeşilçam’ın usta ismi Münir Özkul’un kızı Güner Özkul babasının sağlık durumu hakkında konuştu. Güner Özkul, “Stabil diyoruz. Bir değişiklik yok. Tabi ki daha iyiye gitmeyecek, ama daha kötü olmaması için uğraşıyoruz” dedi.

Münir Özkul kimdir?

15 Ağustos 1925 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Münir Özkul Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Oyunculuk hayatı boyunca sayısız filmde ve dizide oynayan Münir Özkul Hababam Sınıfın da Kel Mahmut karakteriyle hafızalara kazındı.

Uzun yıllardır sağlık problemi geçiren Münir Özkul'un tedavisine yaşadığı evde devam ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...