Sıla şikayet etmişti! Davut Güloğlu'na 2.5 yıl hapis şoku...

Geçtiğimiz günlerde kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa başvuran Sıla Gençoğlu için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Davut Güloğlu'na 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Sıla şikayet etmişti! Davut Güloğlu'na 2.5 yıl hapis şoku...
Sıla şikayet etmişti! Davut Güloğlu'na 2.5 yıl hapis şoku...
GİRİŞ 26.10.2016 13:55 GÜNCELLEME 26.10.2016 13:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmayan sanatçı Sıla, konuyla ilgili olarak yaptığı, "Darbeye karşıyım ancak bu şovun içinde yer almayacağım." sözleriyle tartışma konusu oluşturmuş.    

Sıla'nın bu sözlerinin Davut Güloğlu'na sorulması üzerine ise Güloğlu yaptığı açıklamada "S.. gitsin. O nereye hizmet etti. Kime hizmet ediyorsa oraya gitsin. Vatanıma hizmet etmeyen s… olsun gitsin” diye yanıt vermişti. Olaydan sonra birçok konseri iptal olan şarkıcı Sıla, Davutoğlu'ndan şikayetçi oldu.

Konuyla ilgili harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Davut Güloğlu'na 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

DAVUT GÜLOĞLU: SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Davut Güloğlu ise şüpheli sıfatıyla verdiği ifadesinde, “Söylediklerim doğru ancak Sıla’ya hakaret etmedim. Bunu basın ve medya böyle duyurdu. Ancak Sıla üzerine alındıysa yapacak bir şey yok. Çok net bir şekilde, “Vatanına hizmet etmeyen s… gitsin” dedim. Bu sözümün de arkasındayım” diyerek kendini savundu

YORUMLAR 1
  • birturk 7 yıl önce Şikayet Et
    Yarasi olan gocunur gardas.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor