Yıllar sonra itiraf etti! Görevi bıraktık Tatlıses vuruldu

Eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah yıllar sonra itiraf etti. Görevi bıraktıktan sonra İbrahim Tatlıses vuruldu

Yıllar sonra itiraf etti! Görevi bıraktık Tatlıses vuruldu
Yıllar sonra itiraf etti! Görevi bıraktık Tatlıses vuruldu
GİRİŞ 11.11.2016 15:41 GÜNCELLEME 11.11.2016 15:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dink’e yönelik koruma tedbiri almak gibi bir görevi ya da yetkisi olmadığını savunan Cerrah, şarkısı İbrahim Tatlıses’e yönelik bir suikast girişimini de durduklarını ancak kendisi görevden alınınca Tatlıses’in vurulduğunu söyledi.

TATLISES’E YÖNELİK EYLEMİ DURDURDUK

Kendi döneminde hayati tehlike yönünde istihbarat aldıklarında hemen harekete geçtiklerini anlatan Cerrah şarkıcı İbrahim Tatlıses’e yönelik bir eylemi de durduklarını söyledi.

Cerrah, ‘İbrahim Tatlıses vurulacak’ bilgisini aldıklarını ve hemen Tatlıses’i uyararak araştırma yapmaya başladıklarını anlattı.

BİZ GÖREVDEN ALININCA YAKALADIĞIMIZ ADAM TATLISES’İ VURDU

Tatlıses’i vurmasından şüphelendikleri kişi olan Abdullah Uçmak’ın telefonlarını da dinlemeye aldıklarını söyleyen Cerrah, “Ne zaman ki şahıs kalaşnikofu aldı hemen operasyon yaptık. 

Adam tutuklandı. Zamanını hatırlamıyorum ama 7 yıl filan yattıktan sonra çıktı. Biz de görevi bırakmıştık ve eylemi gerçekleştirdi. Tatlıses’i vurdu” dedi. 

YORUMLAR 3
  • million 4 yıl önce Şikayet Et
    şok haldeyim
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek rizeli dedigin emniyet herkesi korumakla gorevli emin ol kimse o kadar sehitimize laf edemez. Kullandigin cumlelerinede dikkat et. Bolme birlestir. Mantigi olsun biraz
    Cevapla
  • Rize 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadar vatan evlatları şehit düşerken onları koruyamadinda zamana ve mekana göre safını değiştiren adamı korudun ne büyük hizmet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız