Engin Altan Düzyatan sakalını kesmeyince zam mı aldı?

Ekranların reyting rekortmeni dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan sakalı için zammı aldı. Dizinin başrolünde oynayan Düzyatan'ın bölüm başı fiyatı 100 bin TL’ye çıkarıldığı iddia edildi.

Engin Altan Düzyatan sakalını kesmeyince zam mı aldı?
Engin Altan Düzyatan sakalını kesmeyince zam mı aldı?
GİRİŞ 05.12.2016 17:32 GÜNCELLEME 05.12.2016 17:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT 1’in sevilen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın sakallarını kesmemesi için zam yapıldığı iddia edildi. Dizinin yapımcısı tarafından yapılan jest karşısında Düzyatan sakallarını kesmedi.

Projenin Haziran ayında sezon finali yapmasının ardından gelen sinema filmi teklifini kabul eden Düzyatan, senaryo gereği sakalını kesmek zorunda kalacaktı. Bunu duyan Bozdağ’ın, oyuncudan “Filmden affını iste. Sakalın dizi için önemli, kesmeni istemiyorum” ricasında bulunduğu öğrenildi.

diriliş-ertuğrul-sakal-654.jpg

BÖLÜM BAŞI ÜCRETİ 100 BİN TL'YE...

Oyuncunun, dizideki karakterin dışında başka bir role bürünmesini ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcı Düzyatan’a, “Tatil yaptığın dönemde ücretini ödeyeyim” teklifinde bulundu. Düzyatan, bu istek üzerine filmde oynamaktan vazgeçti. Oyuncunun bu hareketinden dolayı çok mutlu olan Bozdağ’ın yeni sezonda Düzyatan’ın bölüm başı aldığı 60 bin TL’yi 100 bin TL’ye çıkardığı iddia edildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • The North 7 yıl önce Şikayet Et
    bence 100bin Tl çok az. böyle bi oyuncu bölüm başı en az 500bin almalı. bence tüm dizi oyuncuları ve mankenlerin ücretlerine düzenleme getirilmeli. bölüm başı en az 300 bin almalılar. hattta yattıkları yerden 7 sülalesine vatana hizmet madalyası takılmalı.
    Cevapla
  • cihad 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kıytırık filmlerde ne kıytırık karılar ve karı kılıklı adamlar 200 küsur bin tl aldığı yazılırken 100 bin tl bile makul kalıyor onların yanında. helal olsun ertuğrul altan düzyatana 100 bin.
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    100 Bin TL almalı da zaten. Bu şekilde projelere ve katkı sağlayanlara her türlü destek verilmeli
    Cevapla
  • makedonyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi hakediyor hemşerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi