Orhan Ölmez ile ilgili şok gerçek! Canlı yayında anlattı...

Geçtiğimiz gün evinin önünde beş yerinden bıçaklanarak hastaneye kaldırılan Orhan Ölmez ilgili yapımcısı açıklama yaptı. Canlı yayında olayı anlatan yapımcı Orhan Ölmez hakkında bilgi verdi. Peki Orhan Ölmez'in son sağlık durumu nasıl?

Orhan Ölmez ile ilgili şok gerçek! Canlı yayında anlattı...
Orhan Ölmez ile ilgili şok gerçek! Canlı yayında anlattı...
GİRİŞ 06.12.2016 09:36 GÜNCELLEME 06.12.2016 09:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

38 yaşındaki ünlü sanatçı Orhan Ölmez geçtiğimiz gün komşusunun da aralarında olduğu 4 kişi tarafından saldırıya uğrayarak bıçaklandı. Beş yerinden bıçaklanan Orhan Ölmez acilen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 

OLAY NASIL YAŞANDI?

Alkollü olduğu öğrenilen komşularına 'Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım' diyen Ölmez binadan çıktı. Orhan Ölmez'in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti.

Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı. Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı

orhan-ölmez-kimdir

YAPIMCISI İLK KEZ KONUŞTU

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez'in uğradığı saldırının ardından yapımcısı Veysel Şimşek, bir televizyon programına telefona bağlandı.

Şimşek, ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Orhan'ın sağlığı şu an çok iyi. Saldırganlarla herhangi bir husumeti yok. Daha önce de sesle alakalı bir kaç uyarısı olmuş. Dün akşam da saat 7 civarında çok fazla ses gelince Orhan yukarıya çıkmış. 'Taşınıyor musunuz, yardım edeyim' demiş. 'Hayır' cevabını alınca asansöre yönelmiş, aşağı inip arabasına binmiş.

4-5 kişi Orhan'ın peşinden gitmiş. Arabadan indirip darp etmişler. İçlerinden biri de arabanın anahtarını almış. Boynunda kaşkolu varmış. O kaşkoldan tutup yere düşürmüşler. Kafasına tekme atmışlar.

4 tane sol kalçasında, 1 tane de sağ kalçasında bıçak yarası var. Kafasının iki yerinde de açılma var. Orhan zaten taşınacaktı. Dün akşam oradaki evinde kalmış, böyle bir talihsizlik yaşanmış.

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sitenin güvenlik kamera görüntülerinden şüpheli 4 kişinin kimliklerini belirledi. Olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor.

YORUMLAR 1
  • Serdar kocyigit 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.bu tür olaylar maalesef yoğunlaştı trafikte yolda yürürken komşular arasında hastane acil servisinde okullarda.millet olarak yozlastirildik.devlet eğitim olarak tv programları olarak sosyal eğitici dini bilinçlendirme sağlamalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da