Bölüm başına 170 bin TL isteyen Tolga Sarıtaş herkesi çıldırttı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde sürekli üst sıralarda yer almayı başaran Güneşin Kızlar dizisinde yıldızı parlayan Tolga Sarıtaş yeni dizi projesi için istediği bölüm başına 170 bin TL ücret karşısında Emre Kınay'ı adeta çıldırdı.

Bölüm başına 170 bin TL isteyen Tolga Sarıtaş herkesi çıldırttı
Bölüm başına 170 bin TL isteyen Tolga Sarıtaş herkesi çıldırttı
GİRİŞ 06.12.2016 10:53 GÜNCELLEME 06.12.2016 10:53

Ekranların yeni yüzü genç oyuncu Tolga Sarıtaş'ın bir dizi projesi için bölüm başına 170 bin lira istemesi ünlü oyuncu Emre Kınay'ı adeta çıldırttı...

EMRE KINAY ÇILDIRDI...

'Güneşin Kızları' adlı dizide parlayan genç oyuncu Tolga Sarıtaş, yeni bir dizi projesi için Emre Kınay ile bir araya geldi. Proje için gerçekleştirilen toplantıda ukala tavırlarıyla da herkesi sinirlendirdiği iddia edilen Sarıtaş'ın dizi için bölüm başına astronomik bir ücret talebinde bulunması salonda gerginliğe yol açtı.

Sarıtaş'ın dudak uçuklatan talebi karşısında Emre Kınay, küplere bindi.

tolga-sarıtaş-ücret-65465

'KENDİNİ YILDIZ MI SANDIN...?'

Kınay, genç oyuncunun istediği astronomik ücrete "Oyunculukta senin yaşın kadar tecrübem var. Ben bile bu dizi için bölüm başı 60 bin liraya 'evet' dedim. Birkaç dizide oynayınca kendini yıldız mı sandın?" diye tepki gösterdiği iddia edildi.

Siniri geçmeyen 46 yaşındaki oyuncunun su şişesini yere fırlatıp senaryoyu da yırtıp attığı konuşuluyor. Bir anda kaşesini 2-3 katına çıkaran Tolga Sarıtaş yüzünden dizi projesi de rafa kalktı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı