Umut Oğuz tepki sonrası dolar sözlerini değiştirdi!

Umut Oğuz, geçtiğimiz gün, dolarını bozduranları, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ti'ye almıştı. Ünlü oyuncu tepkiler karşısında sözlerini değiştirdi ve paylaşımını yoruma kapattı.

Umut Oğuz tepki sonrası dolar sözlerini değiştirdi!
Umut Oğuz tepki sonrası dolar sözlerini değiştirdi!
GİRİŞ 10.12.2016 09:13 GÜNCELLEME 10.12.2016 09:13
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

ATV'de yayınlanan Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde Şevket karakterini oynayan oyuncu Umut Oğuz, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurma çağrısına karşın ünlü oyuncu Umut Oğuz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, sabah sporunu yaparken çekilen bir fotoğrafında ülke gündeminden konuları hedef alarak 'Günaydın' mesajı paylaşmıştı.

İşte o sözler:

"EKONOMİNİN DÜZELECEĞİNE İNANAN AMCA..."

Oğuz, çok konuşulacak bu paylaşımına, "Günaydın ruhlarını ve bedenlerini sevenler.. Günaydın "bu hafta kesin sigarayı bırakıyorum"cular.. Günaydın her akşam kendini alkole vurup öldüren "ben iyi içerim"ciler.. Günaydın dolarını bozdurunca ekonominin düzeleceğine inanan amca.. Günaydın parkta yürüyüş yaparken dayak yiyen hamile bacım.. Günaydın inatla milletinin aydınlanması için çabalayan yürekli insanım.. " notunu düştü.

umut-oğuz-paylaşım.jpg

SÖZLERİNİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDI

Umut Oğuz'un bu sözlerine takipçileri karşısında, ağır eleştirilere maruz kaldı...

Oğuz, paylaşımında geçen sözlerini değiştirdi. "Günaydın dolarını bozdurunca ekonominin düzeleceğine inanan amca.." yerine "Günaydın dolarını bozdurup ekonomiyi düzelten amca.." diye yazdı... Oğuz'un cümledeki değişiklik sonrası tüm yorumları silerek paylaşımına yoruma kapatması dikkat çekti.

İşte değişiklik sonrası o paylaşım;

umut-oğuz-paylaşım-2

UMUT OĞUZ KİMDİR?

2 Temmuz 1977 senesinde dünyaya gelen Umut Oğuz aslen Ankaralıdır. Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu olan Umut Oğuz 2008 yılında Adanalı dizisinde Fiko karakteri ile ekran severlerin gönlünü fethetmeyi başarmıştır.

Oğuz İlköğretim, Ortaöğretim ve Lise’yi İzmir’de okumuş. Ardından Anadolu Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü ile Marmara Üniversitesi Spor Akademisi’nden mezun olmuştur.

ATV'de yayınlanan Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde Şevket karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.

Umut Oğuz aslen Ankara’lıdır yaşantısını İzmir’de sürdürmektedir.

YORUMLAR 34
  • kasim 7 yıl önce Şikayet Et
    Meymenetsiz
    Cevapla
  • emrahhh 7 yıl önce Şikayet Et
    adamı öttürürler kardeşş
    Cevapla
  • amasyali 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey ATV yetkilileri bu gezici zihniyete ve 15 temmuza tiyatro diyen bu gibi hainlere para kazandırmayın bunlarıtemizleyin
    Cevapla
  • Derda 7 yıl önce Şikayet Et
    Figuran..
    Cevapla
  • Zaza12 7 yıl önce Şikayet Et
    ATV hep bunlara para kazandırıyor. Birçok Müslüman yetenekli genç var ama bizim kanallar bunlara ekmek vermiyor, nerde bir gezici varsa bizden kene gibi para kazanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı