Türkiye'ye hakeret eden Barbaros Şansal'ın ifadesi ortaya çıktı

Türkiye'ye yaptığı hakaretlerle KKTC'den sınır dışı edilen ve gözaltına alınana Modacı Barbaros, ifadesinde hakaretlerle dolu videosunun çarpıtıldığını söyleyerek inkar etti.

Türkiye'ye hakeret eden Barbaros Şansal'ın ifadesi ortaya çıktı
Türkiye'ye hakeret eden Barbaros Şansal'ın ifadesi ortaya çıktı
GİRİŞ 04.01.2017 09:22 GÜNCELLEME 04.01.2017 09:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Gözaltına alınan Barbaros Şansal, ifadesinde Türkiye'ye yaptığı hakaret dolu videosunun çarpıtıldığını, demek istediklerinin aslında öyle olmadığını söyledi.

Havalimanında gözaltına alınması sırasında linç girişimine maruz kalan Barbaros Şansal ifadesi alınmak üzere Güvenlik Şube'ye götürüldü. Polis sorgusunda Şansal'a bazı sosyal medya mesajları ile ilgili sorular soruldu.

"HESAP BENİM, TWEET BANA AİT DEĞİL"

Reina baskını sonrası "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar istanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" şeklinde mesaj attığı mesaj ile ilgili soruya Şansal, "Bu tweet bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir tweet görmedim" yanıtını verdi.

Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise söz konusu ekran görüntüsünde, tweetin Türkiye'den ve henüz saldırı yapılmadan atılmış olarak görüldüğünü dile getirdi.

"VİDEO ÇARPITILDI"

Çeşitli hakaretlerin yer aldığı video ile ilgili sorulara ise Şansal, videonun çarpıtıldığı yanıtını verdi. Emniyet ifadesini tamamlanan Şansal'ın Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması ile bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

barbaros-şansal-ifadesi-65465.jpg

YORUMLAR 23
  • hayinler 7 yıl önce Şikayet Et
    aleviymis sahibi olsun sanki bu gune kadar hic saldir olmamista simdi yok su yok bu diye ayrtetmisler malsahibine ne olacak kim olursa olsun o zaten sigortadan zarar tesbiti yaptirir olan olenlere oldu hic biride alevi falan deyildi olsada ne olacak alevi olmeyecek diye bir symi var bu terimleri atese kaz dokmek icin kullaniyorlar amaclari insanlari bir birine dusurmek derin devlet simdide bunlari oyuna almis galiba pkk kur tuzagi islevini yitirdi baska yollar ariyorlar bu tivit atanlar derin devletin adamlari ola bilir oyunu basara bilmek icin yangina kirukle gidiyorlar bilerek iftirayla
    Cevapla
  • CCC 7 yıl önce Şikayet Et
    Ruhunu Para baronlarina satip sonrada Türkiye Cumhurriyeti devletin karsi terbiyesizlik yapan bunun gibi cok ruhsuz masa var bu ülkede.Mudaci artis türkücü yazar gözünüz hic doymuyor usaklik yaparak nereye varacaginizi saniyorsunuz.
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    eline fifi köpekcik verin nişantaşında dolaşsin boş insan hemde bomboş
    Cevapla
  • Ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bari erkek ol söylwdiginin arkasinda dur.sinir disi edilmeli ömür boyu
    Cevapla
  • umit camur 7 yıl önce Şikayet Et
    Yasasin kazikli voyvoda tipi IDAM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...