Esra Erol Cuma hutbesi ile ilgili açıklama

Diyanet, cuma hutbesinde evlilik programlarına yer vermesi üzerine, izdivaç programı sunucusu Esra Erol, konuyla ilgili yorumunu sosyal medyasından yaptı.

Esra Erol Cuma hutbesi ile ilgili açıklama
Esra Erol Cuma hutbesi ile ilgili açıklama
GİRİŞ 06.02.2017 11:20 GÜNCELLEME 06.02.2017 11:20
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programını sunan ve izleyici tarafından büyük tepkiler alan Esra Erol Diyanet'in, cuma hutbesinde evlilik programlarına yer vermesi sonucu açıklama yaptı.

Cuma hutbesinde evlendirme programlarının aileye yönelik değerleri istismar ettiği ve bu değerleri ayaklar altına alarak itibarsızlaştırdığı belirtildi. Bunun üzerine uzun yıllardır ekranlarda izdivaç programı sunan Esra Erol konuyla ilgili;

"ARTIK AĞRIMA GİDİYOR"

"Meclis Komisyonunda ve Cuma hutbesinde de konuşuluyor olması 2 yıllık çığlığımın farkına varılması demek. Artık pes etmiştim. Ve bu haberler ile anılıyor olmak ağrıma gidiyor! 2007 yılından beri yaptığım yayının son 2 yılda geldiği nokta. Yoruldum ve bıktım!! Evliliklerin olmadığı evlilik programları!!!!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 53
  • museför 7 yıl önce Şikayet Et
    caner berkeye evlilik teklf etti bugün biliyormusunuz?
    Cevapla
  • Ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    yedi yıl oldu evimde televizyon yok. Almayı da düşünmüyorum
    Cevapla
  • ayşe yılmazer 7 yıl önce Şikayet Et
    Esra hanım, gözünüzü para hırsı bürümüş, herkes gayet iyi biliryor ki, locanızdaki oturanlardan bir kısmı ajanstan para karşılığı getirilen evlilikle alakası olmayan oyuncu adaylarından oluşuyor, bu kişileri yem olarak kullanıyorsunuz, bu yüzde yüz doğru, benim kızdım konu ise islama tam anlamıyla zıt olan bu olay esnasında Caner gibilerın vasıtasıyla Umre gibi konuları bu günahın sulalar seller gibi aktığı sahneye taşıyarak konuşulması bu kabül edilemez, sizi kınıyorum
    Cevapla
  • Nevin 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz de evimizden çıkardık televizyonu çok şükür , her namahreme bakış göz zinasıdır ,neden fuzuliden günaha girelimki onu seyredeceğime ev içinde mübah olan işler yaparım onlarda vebal yok.
    Cevapla
  • tachiwaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapabiliyorsan helal olsun.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Edindiğim bilgiye göre sadece para cezası uygulayabiliyormuş RTK. Avrupa uyum yasasından dolayı kapatamıyorlarmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi