İşte İbrahim Tatlıses'in 16 yaşındaki hali

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in gençlik fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Unkapanı'nda bulunan plakçılar çarşısında fotoğraf çekimini gerçekleştiren İbo'nun, bu fotoğraftan kendi albümünde yer alıp almadığı merak konusu oldu.

İşte İbrahim Tatlıses'in 16 yaşındaki hali
İşte İbrahim Tatlıses'in 16 yaşındaki hali
GİRİŞ 28.02.2017 09:11 GÜNCELLEME 28.02.2017 09:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses, çocuk yaşlarda Şanlıurfa'dan İstanbul'a gelerek birçok sektörde çalışmaya başladı. 'Ayağında Kundura' türküsünü okuduktan sonra milyonların sevgilisi olan 'İmparator'un gençlik fotoğrafı ortaya çıktı.

1968 yılında ilk fotoğraf çekimini gerçekleştiren Tatlıses’in, 16 yaşındaki hali gün yüzüne çıktı.

Unkapanı'nda bulunan plakçılar çarşısında fotoğraf çekimini gerçekleştiren İbo'nun, bu fotoğraftan kendi albümünde yer alıp almadığı merak konusu oldu.

ibrahim tatlıses

 

YORUMLAR 6
  • No:makam 7 yıl önce Şikayet Et
    Habip, yorumcu,, Sende iyice süslemișsin bizim bildigimiz iboyu.... Ulan ne makamından bahsediyorsun sen, Ibonun bildigi tek makam var oda, Insanlari azarlama makami,,,,
    Cevapla
  • Uysal 7 yıl önce Şikayet Et
    İdoller şöyle demişlerdir; B. Ersoy ; okullarda ders olarak anlatılmalı O Büyük İBRAHİM TATLISES di ( söz müzik İbrahim Tatlıses belgeselinde ) M. Abacı dünyada ender bulunan seslerden diyor( ibrahim tatlıses olayı adlı belgeselde ) ABD’nin haftalık haber dergisi Newsweek ' Sinatra sesli Saddam görünüşlü' diye Tatlısesin Sinatra sesli ve üstün başarısına yazısında değinmiş. Başarılarının altında yatan ; kulak-makam-nağme-sesde saykıl yapma-tenör -sesde keriz yapma vb. ve dahası sesleri ve kendine özgü makamları çok taklit edilmeye çalışılıyor ama o ses ve o makam İbrahimden başka kimseden o kadar Tatlı bir ses çıkmaz.
    Cevapla
  • Barbaros 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adam inşaatlarda çalışırken meşhur olmadı mı.16 yaşında kaset peşinde koşuyormuş.
    Cevapla
  • Habib 7 yıl önce Şikayet Et
    Filmlerdeki anlatılanlar gibi değil. ibo öyle hemen hazıra konmadı çocuk yaslarda sıra gecelrinde yer almaya başladı oradaki büyük ustalardan makamları öğrendi. Çeşitli illerde pavyonlarda çay bahçelerinde şarkılar söyledi.Aynı zamanda insaatlarda da calışmaya devam etti.İlk plağı Ayağında Kundura değildir belki o plak ibonun 10.plağı sadece o plakla bütün Türkiyede Meshur oldu.İlk plağı 1968 yapıımı daha 16 yaşındayken çıkardığı karakız/İndim gülün bağına plağıdır..
    Cevapla
  • Gulay ciger 7 yıl önce Şikayet Et
    Resimdeki turkucu kim olabailir
    Cevapla
  • LMN 7 yıl önce Şikayet Et
    harbi yakisikli HE HE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular