İbrahim Tatlıses hakkında flaş iddia!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, malulen emekli olabilmek İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne rapor başvurusu yaptığı iddia edildi

İbrahim Tatlıses hakkında flaş iddia!
İbrahim Tatlıses hakkında flaş iddia!
GİRİŞ 04.03.2017 12:42 GÜNCELLEME 04.03.2017 12:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses'in uzun ve başarılı kariyeri, 14 Mart 2011'de tamamen değişti. TV'de yayınlanan 'İbo Show' programının çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu başından yaralanan ünlü türkücü, ölümden kılpayı kurtuldu. Aşırı kan kaybı ve başındaki ağır yara ile girdiği 6 saatlik zorlu bir ameliyatın ardından 2 hafta boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Tatlıses, 6 Nisan 2011'de tedavisi için Almanya'ya götürüldü.

Yeni Asır'ın haberine göre; o günden bu yana hiç albüm yapmayan ve sahneye çıkmayan Tatlıses'in, malülen emeklilik için hastaneden rapor almak üzere başvuru yaptığı iddia edildi.

Ünlü türkücünün malulen emeklilik hakkı kazandığında 800 lira ile 4 bin lira civarında maaş almaya hak kazanacağı belirtildi. Bunun yanı sıra Tatlıses'in, devletin tanıdığı bazı vergi avantajlarından da yararlabileceği kaydedildi. 

KAYNAK: YENİ ASIR
YORUMLAR 5
  • Sevmem.... 7 yıl önce Şikayet Et
    Iboyu ,sevende var sevmeyende, ,,, bu çok doğal. ,,,,,,""""Ben SEVMEYENLERDENiM,,,,,, Ve çok'ta mutluyum,,,,,
    Cevapla
  • Siverek63 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne var bunda...Oda bi vatandas degil mi?
    Cevapla
  • Asim TAȘ 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok haklisin , ada bir vatan'taș.
    Cevapla
  • yalan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tatlısesin parası hiçbir zaman bitmez. İftira...
    Cevapla
  • dobracı-izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    3-4 oteli var aylık 50-60 bin tl gelir gelir dükkan ve evler 30-40 binde ordan gelir, tatlıses otobüs ve çiğköfte firmasından 50-60 binde orda gelse yeter ayrıca albül satışları ve şarkı ve parçalarının dinlendiği radyo-tv-vs den gelir bilmediğimiz yatırımlar hariç devlette 1.200 tl alsa ne olur almasa ne olur tenezül etmesi hata
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor