Mustafa Ceceli referandum kararı açıkladı!

Son dönemde büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Referandum öncesi oyunu açıkladı. Ceceli Gönül rahatlığıyla 'Evet' oyu kullanacağını belirtti

Mustafa Ceceli referandum kararı açıkladı!
Mustafa Ceceli referandum kararı açıkladı!
GİRİŞ 10.03.2017 12:31 GÜNCELLEME 10.03.2017 12:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Akşam Gazetesi'nden Tuğba Kalçık'a konuşan sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli referandum kararını açıklayarak "Referandumda önerilen maddelerle de bence Türkiye çok daha güçlü ve iyi bir noktaya gidecek. Ülkemiz ne zaman güçlendiyse tepemize balyoz indirmeye çalışıldı. Hem ülkemin hem de çocuklarımın geleceği için referandumda 'Evet' diyeceğim." şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİLLİ LİDER..."

Başbakanlığı döneminde verdiği iftar yemeğinde tanışmıştık. Zaten takip ettiğim bir liderdi. Daha sonra da dönem dönem telefonlaştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın millilik kavramına sahip çıkması, ülkenin değerlerini koruması benim için çok kıymetli. Örneğin, benim de orada olduğum Küçükçekmecede'ki Kültür Merkezi açılışında, merkezin adı Arena Mega'ydı ama Cumhurbaşkanımız burayı bir Türk büyüğümüzün adını verdi. Yahya Kemal Beyatlı olarak değiştirdi.

Bu bile ne kadar milli bir lider olduğunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ülke için elinden geleni yapıyor. Bizler sayesinde de yapmaya devam edecek şekilde samimi açıklamalarda bulundu.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • Ayşenur 7 yıl önce Şikayet Et
    Kararınızı destekliyorum
    Cevapla
  • Berfin 7 yıl önce Şikayet Et
    evet en başkabirşy var mı ki
    Cevapla
  • adanalilar 7 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru katiliyoruz ayrica abd ve ab nin nekadar yalanci guvenilmez oldugunu ve ulkemi uyuttuklarini ve dusmanca hain planlar yaptiklarini cumhur baskanimiz sayin erdogan sayesinde ogrendik ve gorduk kisacasi bir cok kez suc ustu yakalandilar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası