Murat Güloğlu kimdir? Aslen nereli ve yaşı kaç?

Fox TV ekranlarında Çalar Saat programını sunarak popüler olan Murat Güloğlu kimdir? Son olarak Fox TV'nin kovulması ile gündeme Murat Güloğlu aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Murat Güloğlu kimdir? Aslen nereli ve yaşı kaç?
Murat Güloğlu kimdir? Aslen nereli ve yaşı kaç?
GİRİŞ 11.09.2017 09:50 GÜNCELLEME 11.09.2017 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MURAT GÜLOĞLU KİMDİR?

6 Nisan 1975 tarihinde dünyaya gelen Murat Güloğlu, aslen sivaslıdır. Türk haber spikeri, televizyon ve İnternet gazetecisi, televizyon programı yapımcısıdır.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Avrupa Birliği ve Dış Politika Programı'nda yüksek lisans derecesine sahiptir. IPI (Uluslararası Basın Derneği) Türkiye Ofisi Sertifika Programı sahibidir.

Medya geçmişi 1995 Şubat ayında başlar. Uzun süre birçok TV kanalı haber ve program departmanında spiker, muhabir, editör ve yapımcı olarak görev almıştır. 1999 yılında üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi" ödülüne layık görülmüştür. Muhabirliğin ardından kamera önüne geçerek haber spikerliği ve program sunuculuğu yapmıştır. Halen FOX'ta Evinizin Oğlu Murat Güloğlu sloganıyla program sunuculuğu - haber spikerliği yapmakta, Çalar Saat Hafta Sonu kuşağını sunmaktadır. Bununla beraber Gazete Habertürk'ün pazar röportajlarını gerçekleştirmekte ve gazeteci Güneri Cıvaoğlu ile çalışmaktadır. Murat Güloğlu'nun "Gitmesen...Gitme Sen." isimli bir kitabı bulunmaktadır.

Son olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkında şok ifadeler kullanarak gündeme gelen Murat Güloğlu Fox TV'den kovulmuştur.

YORUMLAR 1
  • yalniz adam 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın kralı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti