İbrahim Erkal'dan kötü haber! Beyin kanamasından hemen sonra...

12 Nisan çarşamba günü itibariyle İstanbul Maltepe'de bulunan evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'dan kötü haber geldi

İbrahim Erkal'dan kötü haber! Beyin kanamasından hemen sonra...
İbrahim Erkal'dan kötü haber! Beyin kanamasından hemen sonra...
GİRİŞ 13.04.2017 09:14 GÜNCELLEME 13.04.2017 09:15
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı ve şarkı yazarı İbrahim Erkal, bu sabah saatlerinde evinin otoparkında baygın bir şekilde bulundu. Bir buçuk saat aranın ardından hastaneye kaldırılan Erkal'ın sağlık durumu merak ediliyor. Sosyal medyada ''İbrahim Erkal'a ne oldu?'' soruları sorulurken hastaneden sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama geldi. İşte İbrahim Erkal'ın son durumu...

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

İbrahim Erkal dün gece saat 01.00 civarında katıldığı bir yemek davetinden Başıbüyük'deki evine dönüyor. Otoparkta arabasını parkeden ünlü sanatçı sonrasında yere yığılıp kalıyor. İbrahim Erkal orada 1.5 saat ölümle pençeleşirken onu güvenlik görevlileri buluyor.

Beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın durumu hakkında Liv Hospital hastanesi şu açıklamayı yaptı: 

"Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyat edilmiştir"

EN YAKIN ARKADAŞI AÇIKLADI! "YÜZDE 1 ŞANSI VAR..."

Renkli Sayfalar programına bağlanan Şarkıcı Yağız da yakın arkadaşı İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili açıklamada bulundu ve şunları söyledi: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Ameliyata girmeden bütün ailesinden imza almışlar. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."

İBRAHİM ERKAL'IN AİLESİ DUA İSTEDİ

Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada ailesi sevenlerinden dua istedi. Açıklamada "Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen!" denildi.

AMELİYATTAN ÇIKTI! KRİTİK 72 SAAT...

Yaklaşık 2 buçuk saat süren ameliyatın ardından Erkal'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Doktorlar kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğu açıkladı.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından Beşiktaş'ta özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, ameliyattan çıktı.

Öte yandan üzücü olayın ardınan hastaneye yapılan ziyaretler de gün boyu devam etti. Sanatçının başta ailesi olmak üzere yakınları ve dostlarının hastane bahçesindeki bekleyişi sürüyor. Öğleden sonra hastaneye Nadide Sultan ve Sinan Özen gelerek ailesinden bilgi aldı. 

YORUMLAR 32
  • nuray 7 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim erkalaya allah çocuklarına ve eşine sevenlerine bağışlasın hep daum onun için olacak
    Cevapla
  • hasret 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin sevdiklerine bagislasin
    Cevapla
  • reyhan 7 yıl önce Şikayet Et
    allah şifa versin sevenlerine kavuştursun insallah duaediyoruz onun icin ıbrahim erkalı çok seviyorum
    Cevapla
  • Allah sifa vers 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah sifa versin
    Cevapla
  • dr dr 7 yıl önce Şikayet Et
    "Gerçek bir sanatçı " olan abimize Rabbim şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız