İbrahim Erkal son SAĞLIK durumu! Doktorlar açıkladı eşi perişan oldu..

Geçtiğimiz gün evinin otoparkında bayılan ve beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın son durumu doktorlar tarafından açıklandı.

GİRİŞ 14.04.2017 10:36 GÜNCELLEME 14.04.2017 10:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

13 Nisan perşembe günü itibariyle İbrahim Erkal'ın son durumu hakkında gelen haberler ne yazık ki iyi değil. Öldü haberleri çıkınca İbrahim Erkal'ın karısı Filiz Akgül perişan oldu. Doktorlar ise beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın derin komada olduğunu açıkladı. İşte ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın son durumu ve tüm merak edilenler.

DOKTORLAR "YÜZDE 1 ŞANSIMIZ VAR" DEDİ

Renkli Sayfalar programına bağlanan Şarkıcı Yağız da yakın arkadaşı İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili açıklamada bulundu ve şunları söyledi: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Ameliyata girmeden bütün ailesinden imza almışlar. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."

"BEYİN ÖDEMİ ARTTI"

Hastaneden yapılan açıklamada, "Beyin kanaması ön tanısı ile hastanemize getirilen Erkal'ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir" denildi.

SAĞLIK BAKANI SON DURUMU AÇIKLADI

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Akdağ, "Bu sabah İbrahim Erkal kardeşimizin durumu ile ilgili malumat aldık. Başhekimle dün de görüşmüştüm. Maalesef durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Hastalığında olumlu yöne doğru gitme eğilimi yok. Arkadaşlarımız gayret ediyorlar. Allah'tan şifa diliyorum" dedi.

İbrahim-erkal-eşi

İbrahim Erkal'a ne oldu olmuştu?

İbrahim Erkal'ı otoparkta bulan güvenlik görevlisi ilk anda iş ortağı Feyzullah Çelebi'yi haber veriyor. İbrahim Erkal 1.5 saat otoparkta ölüm kalım savaşı vermiş. Çelebi şunları anlattı: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu".

İBRAHİM ERKAL'IN AİLESİ DUA İSTEDİ

Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada ailesi sevenlerinden dua istedi. Açıklamada "Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen!" denildi.

YORUMLAR 28
  • Hayrettin polat60 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim çok acil şifalar versin inşallah sağlığına kavuşur Allah tüm sevdiklerine kavustursun
    Cevapla
  • Begüm 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah çocuklarına kavuşur ihşallah dualarımız onunla biran önce salına kavuş
    Cevapla
  • Seher 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil sifalar versin yavrularina bagislasin cok uzgunum cok
    Cevapla
  • ayfer 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ailesini bağışlasın allahım yardımcısı olsun acil şifalar sevenlerin dugasini bekliyoruz gönlü güzel insanlarımızı yardımcısı olsun amin
    Cevapla
  • Sumeyya 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah evlatları na bagislasin çok üzüldüm:(((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor