Eda Erol kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol kimdir? Alişan ile nişanlanacağı iddia edilen Eda Erol aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte başarılı dizi ve film oyuncusu Eda Erol'un biyografisi

Eda Erol kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?
Eda Erol kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?
GİRİŞ 25.04.2017 17:11 GÜNCELLEME 25.04.2017 17:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Alişan ile nişanlanacağı iddia edilen Eda Erol kimdir? ATV ekranlarında yayınlanan evlilik programını sunan Esra Erol'un kardeşi olan Eda Erol gerçek yaşı kaçtır ve nerelidir. İşte Eda Erol'un hayatı

EDA EROL KİMDİR?

1986 senesinde dünyaya gelen Eda Erol doğma büyüme İstanbulludur. Annesi aslen Sinop’lu babası ise Göçmendir. Emekli bir babanın kızı olan Eda Erol, ATV ekranlarında yayınlanan evlenme programı sunucusu Esra Erol’un da kız kardeşidir. 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümü mezunu olan Eda Erol iki sene tiyatro eğitimi aldıktan sonra 2014 yılında oyunculuk kariyerine ilk olarak başrolünde Hakan Türkşen, Naz Elmas, Ebru Güzel’in yer aldığı “Stajyer Mafya” filmi ile başlamıştır.

eda-erol-esra-erol

Daha sonra 2016 yılında Star TV‘de yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan, Berkan Şal, Yasemin Allen, Saygın Soysal gibi isimlerin yer aldığı 46 Yok Olan dizisinde Neşe karakterini canlandırmıştır.

2014 yılında Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya başlayan Elif, 3 sezondur reyting mücadelesinde rakiplerini açık ara farkla geride bırakarak zirvenin sahibi olmayı dizinin kadrosuna katılmıştır.

eda-erol-esra-erol-1

Eda Erol boyu 1.63 cm 56 kg ölçülerinde kumral ela gözlüdür. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile göz dolduran Erol önümüzdeki günlerde farkı projelerde yer alacaktır.

YORUMLAR 7
  • nesa 6 yıl önce Şikayet Et
    alisan la cok yakisiyordolar ama malesef ki ayrildilar insallah barisirlar cok seviyorom♥♡♥♡
    Cevapla
  • Nur 6 yıl önce Şikayet Et
    Mutluluklar dileriz
    Cevapla
  • esra 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok yakistilar
    Cevapla
  • hulya 6 yıl önce Şikayet Et
    Coooooookkkkkkkk yakisiyorlsr
    Cevapla
  • hulya 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok yakisiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!