İbrahim Erkal'dan acı haber! Artık yaşama belirtisi...

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu hakkında yapılan yeni açıklamalar sevenlerini üzdü.

İbrahim Erkal'dan acı haber! Artık yaşama belirtisi...
İbrahim Erkal'dan acı haber! Artık yaşama belirtisi...
GİRİŞ 27.04.2017 09:23 GÜNCELLEME 27.04.2017 09:23
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

12 Nisan günün evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve 13 gündür tedavisine yoğun bakımda devam edilen ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın son sağlık durumun hakkında yeni açıklamalar yapıldı. 

KALBİ ÇALIŞIYOR AMA...

Hastaneden yapılan açıklamada, yoğun bakım servisinde tedavisi süren Erkal'ın beynindeki kanamanın durdurulmasına rağmen ödeminin devam ettiği belirtildi. Erkal'ın yapılan günlük kontrollerinde beyninde oluşan ödemin geriye gitmediği kalbinin çalışmasına rağmen makineye bağlı olarak tedavisinin sürdüğü belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İbrahim Erkal'ın evinin otoparkında baygın halde bulunmasıyla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca re'sen başlatılan soruşturma kapsamında 7 güvenlik kamerası kaydının incelenmesi kararı alındı.

Saldırı ihtimalini göz önünde bulunduran savcılığın Erkal'ın baygın bulunduğu otoparkı gören 7 farklı güvenlik kamerası görüntülerine el koyduğu öğrenildi. Görüntülerin her karesinin tek tek inceleneceği ve detaylı incelemenin ardından hazırlanacak raporun savcılığa sunulacağı kaydedildi. 

KAYNAK: GÜNEŞ
YORUMLAR 24
  • Ben Meral 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım yar ve yardımcınız olsun seni çocuklarına ve eşine bağışlasın duğalarım sizinle
    Cevapla
  • Ayşegül 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen ibrahim erkala yardım et yardım et ki allahım evlatlarının karısının başında dursun bağışlayansın koruyansın sen ol deyince yer gök inler şifani esirgeme allahım bir dokunsan o yeter dualarınızı esirgemeyin inşallah dualarda buluşalım
    Cevapla
  • Kadriye 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ībrahim erkalı çocuklarına ve karısına bağışla en çokta küçük kızına bağışla ona duvaçıyız allahım sen büyüksün onu koru amimm işallah
    Cevapla
  • Ayşegül 6 yıl önce Şikayet Et
    Her an her dakika her saniye aklımızdasın ibrahim erkal tabiri caizse bir söz varya mevlam neylerse güzel eyler allahım sen onu yeni doğan kızına evlatlarına bağışlasın bugün perşembe inş hayırlı bir gün Rabbim cuma günü hürmetine sen yardım et ben bütün kalbimle inanıyorum ki Allah büyüklüğünü gösterecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
    Cevapla
  • Merve 6 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah Rabbim ona şifalar versin umut kesilmez Rabbinizden bende aynı olayı yaşadım ama hamd olsun kurtuldum ama bi tarafım felc kaldı tedavi ile onuda atlatacak tam olarak inşallah ibrahim abi allah seni yuvandan eşinden çocukların başından eksik etmesin .
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım şifa versin Erkal abiyi Allahım cocuklarına bagıslar inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü