Tolga Karel ifadesi için savcılığa sevk edildi

Ünlü oyuncu Tolga Karel, bir davada ifadeye gitmediği için, ABD dönüşü gözaltına alındı.

Tolga Karel ifadesi için savcılığa sevk edildi
Tolga Karel ifadesi için savcılığa sevk edildi
GİRİŞ 27.04.2017 19:12 GÜNCELLEME 27.04.2017 21:09

Yurt dışında yaşadığı için hakkında açılan bir davada ifadesi alınamayan oyuncu Tolga Karel, ABD'den dönüşünde Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi.

İFADEYE GİTMEDİĞİ İÇİN İŞLEM YAPILDI

Annesiyle birlikte tarifeli uçakla ABD'nin Chicago kentinden İstanbul'a gelen Karel, pasaport kontrolünden geçti. Kontrolde, yaklaşık bir yıldan bu yana ABD'de yaşayan Karel'in hakkında açılan bir dava kapsamında ifade vermeye gitmediği tespit edildi.

SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

Bunun üzerine polis nezaretinde havalimanında bulunan Emniyet Şube Müdürlüğüne gelen Karel, işlemlerin ardından Anadolu Adalet Sarayındaki savcılığa sevk edildi.

KAREL'DEN GAZETECİLERE AÇIKLAMA

Karel, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, daha önce trafikte bir tartışmadan dolayı bir dava konusunun bulunduğunu söyledi. Bir yıldır ABD'de olduğu için savcılığa ifade veremediğini kaydeden Karel, "İfade veremediğim için ülkeye giderken memur beyler ifademi vermem açısından şimdi savcılığa götürecekler. İfademizi vereceğiz." dedi.

Tolga Karel, herhangi bir sıkıntı olmadığını, trafikte yol verme tartışmasından dolayı bir dava açıldığına dikkati çekerek, "Yaşanan bu sıkıntıdan dolayı savcıya ifade vereceğiz. Ondan sonra çıkacağız." diye konuştu.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesi için İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na çıkarılan Karel, Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakkında açılan dava kapsamında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Alçakça anlaşmayı duyurdu!