Erkal'ın tedavisi kamu hastanesinde sürecek

brahim Erkal, ailesinin talebi üzerine bu Sabah saatlerinde bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Erkal'ın tedavisi kamu hastanesinde sürecek
Erkal'ın tedavisi kamu hastanesinde sürecek
GİRİŞ 29.04.2017 15:58 GÜNCELLEME 29.04.2017 15:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nakil sonrasında yapılan ilk değerlendirmede, Erkal'ın bilincinin kapalı, tansiyon ve nabız gibi hayati fonksiyonlarının düzensiz olduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Sanatçının sağlık durumu sonucu medikal tedavisinin yoğun bakım şartlarında sürdürülmesine karar verilirken, şu an için ek bir cerrahi girişim  planlamasının bulunmadığı ve Erkal'ın yakınlarının da konuya ilişkin bilgilendirildiği öğrenildi.

İbrahim Erkal, 12 Nisan'da evinin otoparkında baygın halde bulunmuş, önce bir kamu hastanesine, ardından da bir özel hastaneye götürülmüştü. Yapılan tetkiklerinde ciddi bir beyin kanamasının olduğu tespit edilen ve ameliyatta alınan Erkal'ın tedavisi, yoğun bakım şartlarında gerçekleştirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz yırtmışlar özelden kamu hastanesine geçerek...devletin özel hastanelere çok ciddi yaptırımlarda bulunması gerekiyor hastaneleri süslüyorlar püslüyorlar ef desen tomografi,emar püf desen ameliyat,yanlış teşhis Allah çok acil kalmadıkça özel hastanelere düşürmesin düşürdüğünde ise kamu hastanelerine düşürsün,kamuda 200 Tl halledeceğiniz birşeyi özelde 5000 TL.bu haramdır vicdana sığmaz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!