İbrahim Erkal'dan üzücü haber! Hastane değişikliği...

18 gün önce İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkan İbrahim Erkal hakkında kritik bir gelişme yaşandı

İbrahim Erkal'dan üzücü haber! Hastane değişikliği...
İbrahim Erkal'dan üzücü haber! Hastane değişikliği...
GİRİŞ 02.05.2017 09:23 GÜNCELLEME 02.05.2017 09:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla önceki gün sabah saatlerinde bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

NAKİL SONRASI SAĞLIK DURUMU NASIL?

Erkal'ın, nakil sonrasında yapılan ilk değerlendirmesinde bilincinin kapalı, tansiyon ve nabız gibi hayati fonksiyonlarının düzensiz olduğu tespit edildi. Erkal'ın durumunda geçen 2 gün içinde değişme olmadı.

Sanatçının sağlık durumu sonucu medikal tedavisinin yoğun bakım şartlarında sürdürülmesine karar verilirken, şu an için ek bir cerrahi girişim planlamasının bulunmadığı ve İbrahim Erkal'ın yakınlarının da konuya ilişkin bilgilendirildiği öğrenildi.

YAKINLARI İSYAN ETTİ

Doktorların 'durumu stabil' dediği Erkal, hakkında yapılan asılsız haberler yakınlarını isyan ettirdi. İbrahim Erkal'ın resmi facebook hesabında şu açıklamaya yer verildi:

"Sevgili dostlar; Çıkarları uğruna yalan yalnış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının... sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp 'son dakika haberi' gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır... Şu an bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz..."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Metin kilic 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenabi allahtan umit kesilmez sabirla bekleyip dua edecegiz bizimde okmeydani ssk ayni sekilde hastamiz var
    Cevapla
  • Rahmi Baytekin 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun dileklerimizi sunarız
    Cevapla
  • ayşegül 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah biran önce ayağa kalkarsın ibrahim abi kayseri halkı sana çok dua ediyor rabbim seni bütün sevdiklerine bağışlasın allahtan ümit kesilmez dostlar
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcisi olsun insallah
    Cevapla
  • Akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahim acil sifa versin benim kardesim aynisi oldu iki ay komada yatti doktor ölür dedi ama allahim bize bagisladi ama daha tedafi görüyor ne konusuyor ne yürüyor cok zor allahim yardim eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı