Emrah'ın oğlu Tayfun: Allah’tan korkmaksızın...

Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz gün sunucu Seren Serengil’in hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Emrah'ın oğlu Tayfun: Allah’tan korkmaksızın...
Emrah'ın oğlu Tayfun: Allah’tan korkmaksızın...
GİRİŞ 23.05.2017 10:37 GÜNCELLEME 23.05.2017 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Seren Serengil, Tayfun ve Emrah arasında geçen bir konuşmayı canlı yayına taşımış ve Tayfun’un babasından bir ev istediğini ve onun ölmesini bekleyemeyeceğini söylediğini iddia etmişti.

Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ben sustukça hâlâ konuşma gereği duyanlar hatta Allah’tan korkmaksızın... Yani benim bir babaya böyle bir kelime kullanabileceğimi nasıl nereden düşünebilirsiniz? Benim böyle bir şey dediğime dair bir belge kanıt söz bir şey getirsinler ben o programlara gelip canlı yayında özür dileyeceğim. Benim kaybedecek annemden başka bir şeyim yok! Şu mübarek aylarda biraz vicdan varsa böyle haberler iftiralar atmazdınız zaten" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • uzatma 6 yıl önce Şikayet Et
    tamemen ajitasyon.ailevi iliskilerinu bilerek akrana tasiyorlar.kucuk emrahin oglu kucuk tayfun yapmak icin.seda sayan ygrasiyor ama kabul edin cocukta ses yooooook.oglu aylarca babamla gorusuyorum dedi.simdi diyorki bes senedir babam benle gorusmuyor.programi izleyen anlar.ayrica ayip yani bir sanatciyi bu kadar da ozel hayatini ekrana tasiyip rezil etmeye calismaniz.
    Cevapla
  • 37 kastamonulu 6 yıl önce Şikayet Et
    istemiyo yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi