Fatih Portakal ve 110 isimden teröre tam destek! İlan verdiler...

Fox TV ekranlarında yayınlanan Ana Haber bültenini sunan Fatih Portakal ve 110 ünlü isim gazeteye ilan vererek DHKP-C bağlantıları sebebiyle tutuklanan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için devlete çağrı yaptı.

Fatih Portakal ve 110 isimden teröre tam destek! İlan verdiler...
Fatih Portakal ve 110 isimden teröre tam destek! İlan verdiler...
GİRİŞ 27.06.2017 11:55 GÜNCELLEME 27.06.2017 11:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçinde sözde sanatçılar ve aydınların bulunduğu 111 kişi, terör örgütü DHKP-C bağlantıları nedeniyle görevden alındıktan sonra tutuklanan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, için gazetelere ilan vererek işe iade edilmelerini istedi.

LİSTEDE KİM YOK Kİ

Çağrı metnine, Can Dündar, Fatih Portakal, Müjdat Gezen, Akın Birdal, Ataol Behramoğlu, Atilla Dorsay, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Edip Akbayram, Ercan Kesal, Ferzan Özpetek, Gencay Gürsoy, Gülriz Suriri, Hayko Çepkin, Halil Ergün, Korkut Botatav, Latife Tekin, Meltem Cumbul, Murathan Mungan, Müjde Ar, Menderes Samancılar, Rutkay Aziz, Selçuk Yöntem, Sabahat Akkiraz, Sevinç Erbulak, Suavi, Sıla Gençoğlu, Şevket Çoruh, Şebnem Korur Fincancı, Tanıl Bora, Türkan Elçi, Zülfü Livaneli ve Zuhal Olcay'ın da aralarında bulunduğu 111 isim imza attı.

YORUMLAR 2
  • Yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerini tanıyalım artık
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların çoğu o kişilerin terör örgütüyle ilişkisi olduğunu bilmeyen kişilerdir. Malesef bu iki örgüt militanı başlarda iyi pazarlandı insanlar gerçek mağdur zannediyor. Oysa terör örgütü bu beynin yıkadıklarını ölene kadar eyleme devam edin diyor. Ölmeleri kimin umrunda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?