Ünlü oyuncu ateist olduğunu açıkladı!

Herkesin inancı kendi eserdir. Kimisi Hristiyanlığa kimisi İslam dinine inandığı kadar kimiside ateist. Bu isimler ünlü isimler olunca daha çok skandal oluşturuyor. İşte ateist olduğunu açıklayan ünlüler..

Ünlü oyuncu ateist olduğunu açıkladı!
Ünlü oyuncu ateist olduğunu açıkladı!
GİRİŞ 10.07.2017 13:05 GÜNCELLEME 10.07.2017 13:31
Bu Habere 231 Yorum Yapılmış

İlyas Salman İçkili araç kullanırken yakalanmasından sonra bir galaya gittiğinde bir arkadaşının içmişsin demesi üzerine: “Evet içtim. Arkadaş ‘niye içiyorsun’ dedi. Dedim ben 60-70 yıllığına dünyadayım. Boş bir beyinle 62 bin yıl yaşayacağıma dünyayı tanıya tanıya, değiştire dönüştüre yaşamak için bana bir yıl yeter. Ben ateistin tekiyim. Kendi yaratığım şeye tapacak kadar aptal  değilim.”dedi. Bunun yanı sıra bir çok yerde kendi ağzı ile inanmadığını dile getirmiş hatta hakaret ettiği de olmuştur.

ilyas-salman-ateist

Levent Üzümcü Evrimi destekleyen bir videoa oynadı ve evrime inandığını açıkladı. Ve inancı olan insanların tümününün cahil olduğunu söyledi...

levent-üzümcü-ateist

Emin Gürsoy Evrimi destekleyen bir videoda oynadı ve evrime inandığını açıkladı. Ve inancı olan insanların tümününün cahil olduğunu söyledi.

emin-gürsoy

Pelin Batu: “Ateistim ama, çoğu insandan dindarım”

pelin-batu-ateist

Erkan Can Evrimi destekleyen bir videoa oynadı ve evrime inandığını açıkladı. Ve inancı olan insanların tümününün cahil olduğunu söyledi.

erkan-cam-ateist

Aziz Nesin (Yazar, Şair) “Ben Müslümanlara hoşgörüyle bakıyorum. Yalnız Müslümanlara değil Hristiyanlara da, bütün dinlere hoşgörü ile bakıyorum. İsterse puta tapsın ona da, isterse doğaya tapsın ona da hoşgörüyle bakıyorum ve bakılmasını istiyorum.”

aziz-nesin-ateist

Celal Şengör (Jeoloji profesörü) “Ben bir ateistim. Tüm dinlerin insanlığa büyük zararlar verdikleri kanaatindeyim.” (Ahmet Hakan’a yazdığı mektup)

celal-şengör-ateist

KAYNAK: YENİ SÖZ
YORUMLAR 231
  • mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    diğerlerini bilmem ama emin gürsoy un Ateist olduğuna inanamadım deli yürek dizisnden bu zamana kadar hemen hemen hep dini konularda rol aldı dizilerde hep Allah'ın kelamını kullandı peki inanmadığın bir konuda niye rol almış hem inanmayacaksın hem de bu şekilde para kazanacaksın Allah hidayet versin nediyeyim
    Cevapla
  • ....... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de muslumanlarin cahil olduğunu söylüyorlar ondan sonra Müslümanların saygı göstermelerini bekliyorlar siz inanmadığınız halde bir kutsaliniz olmadığı halde yanı sizin bir kutsal değerinize saldırı olmamasına rağmen saygı beklersiniz insanların müslüman olmasını aşağılamak demek kutsalına saldırı demek ..ama siz saygı göstermiyorsunuz ondan sonra bizden saygı bekliyorsunuz oh ne ala!
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    nereye gidiyo bu dunya
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın bi yere gittiği yok. İnsanlar cehenneme gidiyor.
    Cevapla
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara acıyorum yazık
    Cevapla
  • tugay 4 yıl önce Şikayet Et
    helal
    Cevapla
  • Sercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar cahilliğin okulunu okumuşlar. Bunlar bize gülüyorlar biz de bunlara acıyoruz. Yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması