Güven Yüreyi kimdir? Kaç yaşındadır?

Son günlerde “Sen Maşallah” şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Güven Yüreyi kimdir? Genç yetenek Güven Yüreyi kaç yaşındadır?

Güven Yüreyi kimdir? Kaç yaşındadır?
Güven Yüreyi kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 20.07.2017 12:57 GÜNCELLEME 20.07.2017 12:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

26 yaşındaki Güven Yüreyi ilk single çalışması olan “Sen Maşallah” ile müzik listelerinin ilk sıralarında yer alıyor. 2013 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile tanınan Güven Yüreyi kimdir?

1991 yılında doğan genç şarkıcı, çocukluğundan beri müzik adına güzel şeyler yapmayı istiyor. Müzikle ciddi anlamda tanışmasının 13 yaşında olduğunu söyleyen şarkıcı, Ortaokul sonrasında müziğin onun için farklı boyutlara geldiğini, şarkı dinlemek, şarkı söylemek ve enstrüman dinlemenin en çok sevdiği şeyler olduğunu söylüyor.

O Ses Türkiye yarışmasıyla tanındı.

Güven Yüreyi ilk olarak yıllar önce 2013 senesinde katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla sesini duyurdu. Yarışmaya Selami Şahin’in unutulmaz şarkılarından Sen Sevdalı Ben Belalı şarkısıyla katılan genç şarkıcı herkesin beğenisini topladı. Yarışmada Ebru Gündeş’le yaptığı düetse en beğenilenler arasına girdi.  

“Sen Maşallah” ilk single çalışması oldu.

Sevilen yaz parçaları arasına giren Sen Maşallah müzik listelerinde efsane isimlerle zirveyi zorluyor. Söz ve müziği; Derya Uluğ ve Asil Gök; düzenlemesi; Asil Gök ve Osman Çetin imzalı olan şarkıyı Güven Yüreyi Derya Uluğ ile beraber seslendiriyor. 
Şarkının Kıbrıs’ın Karpaz yarımadasında Bedran Güzel yönetmenliğinde çekilen video klibinde, Güven Yüreyi ’ye yine Derya Uluğ eşlik ediyor.

YORUMLAR 2
  • iLKNUR 3 yıl önce Şikayet Et
    süper şarkıları var
    Cevapla
  • bad girl 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence sarki harika
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor