Harun Kolçak'ın ölümüyle ilgili acı gerçek ortaya çıktı!

3 senedir kanser tedavisi gören Harun Kolçak’ın vefatının üzerine acı bir gerçek ortaya çıktı. Eşref Kolçak hayatını kaybeden oğlu ile ilgili gerçekleri anlattı.

Harun Kolçak'ın ölümüyle ilgili acı gerçek ortaya çıktı!
Harun Kolçak'ın ölümüyle ilgili acı gerçek ortaya çıktı!
GİRİŞ 21.07.2017 10:17 GÜNCELLEME 21.07.2017 10:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak, 62 yaşında vefat eden oğlu Harun Kolçak'ın ardından konuştu. Usta oyuncu, "Oğlum verilen ilaçların hiçbirini kasıtlı olarak almamış" dedi. 

"DOKTORUN VERDİĞİ İLAÇLARI KASITLI OLARAK ALMAMIŞ"

Harun Kolçak ile Ramazan'dan önce Yalova'da verdiği konserde beraber olduklarını ifade eden Eşref Kolçak, "O konserini izledim. Bir de 15 Temmuz'da doğum günüydü. Telefon ile konuştuk, 'Baba doktor yanımda, onunla konuş' dedi. Ben iyi dileklerimi ilettim. Doktor bana iyi olduğunu söyledi ama doktorunun konuşması bile beni tatmin etmedi. 2-3 gün sonra tekrar hastaneye kaldırıldı. Daha sonra hastanedeyken doktoruyla görüştüm, 'Verdiğimiz ilaçların hiçbirini almamış' dedi. Kasıtlı olarak almamış. Annesinin üzerine yemin ettirdim, 'İlaçlarını al' dedim, 'Tamam baba, yemin ederim alacağım' dedi. Yine almamış. Allak bullak durumdayım. Ne söylesem benim için hiçbir şey ifade etmez. Kısmet buymuş.

GEMLİK'TE HELALLİK ALINACAK

Harun Kolçak'ın cenazesi, 2010'da vefat eden annesi Özcan Kolçak'ın yanında, babasının kendi adına hazırlattığı Gemlik Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığındaki yere defnedilecek.

Kolçak'ın cenazesi yarın sabah Zincirlikuyu Gasilhanesi'nden alındıktan sonra Teşvikiye Camine getirilecek. Cuma namazını müteakip burada kılınacak cenaze namazının ardından Bursa'nın Gemlik ilçesine getirilerek ikindi namazını müteakip Gemlik Merkez Camii'nde helallik alınmasının ardından ilçe mezarlığındaki annesinin mezarının üzerine defnedilecek.

YORUMLAR 2
  • Üyelik 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayat iste. Vatandas adli yorumcu Allah korusun ayni dert sana veya yakinina ugrarsa emin ol elinden gelen her seyi yapmak istersin, devletin tum imkanlarini kullanmak istersin yasamak yasatmak icin. Buyuk lokma ye buyuk soz konusma. Allah rahmet eylesin demek zor olmamali
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Alsa ne olacaktı. Sanki faydası var bilmem ne terapilerinin. Hastanın canına devletin hazinesine külfet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu