Tatlıses'e şok sözler: İnsan yerine koymuyorum

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından 90 yaşındaki Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak’ın vefatının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tatlıses'e şok sözler: İnsan yerine koymuyorum
Tatlıses'e şok sözler: İnsan yerine koymuyorum
GİRİŞ 29.07.2017 17:09 GÜNCELLEME 29.07.2017 17:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses'in, oğlu Harun Kolçak'ı albüm yapma bahanesiyle oyaladığını iddia eden Eşref Kolçak, Tatlıses için "İnsan diye kabul etmiyorum" dedi.

Yaklaşık 2 hafta önce oğlu Harun Kolçak'ı kaybeden Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Eşref Kolçak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oğlunu en son Mayıs ayında gördüğünü, hastalığına dayanamadığı için yanına gitmediğini söyleyen Eşref Kolçak, "Hastaneye gitmedim. Onu o halde görmek istemedim" diye konuştu.

'OĞLANIN 7 YILINI MAHVETTİLER'

Sanatçı İbrahim Tatlıses için sert konuşan Eşref Kolçak, Şahin Özer ve Tatlıses hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşref Kolçak, şu sözleri söyledi:

"Haruncuğum yapımcılar tarafından çok harcandı. İnsan diye kabul etmediğim İbrahim Tatlıses. Ondan evvel de Şahin Özer denen ahlak yoksunu. Biri 3 yıl, öbürü 4 yıl Harun’u oyaladı. Oğlanın 7 yılını mahvettiler. 'Bugün yarın, bugün yarın' diye diye albümlerini yapmadılar, bırakmadılar da."

YORUMLAR 14
  • Beyaz Mümtaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Üzülmemek için oğluma ziyareti kestim. Diyen bencil bir baba. Oğlunu ölüm döşeğinde yanlız bırakan bir baba! Başkalarından nasıl şikayetçi olabilir?!
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sizde aynını yaşarsanız bilirsiniz
    Cevapla
  • ack 6 yıl önce Şikayet Et
    Acı çekerim diye hastalığında babanın oğlunu hiç ziyaret etmemesi gerçekten normalmi?
    Cevapla
  • bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    ya sana nedemeli oğlunu kaybetmissin imparatora laf söylüyün adamı keleşlen kafasından vurdular aylarca yoğun bakımda kaldı senelerdir fizik tedavi görüyor ibonun çene kemikleri kafa tası kemikleri karnına dikildi allah uzun ömür versin ibrahim tatlısese ama adam özürlü kaldı yinede hep şükrediyo kısacası bu saatten sonra kimsenin elinden tutmaz artık o sıtrese gelmez artık
    Cevapla
  • Millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah o kadar büyük ki takdir-i ilahi kimsenin kimseye yaptığını yanina kar etmez.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    adam yaşlı ve yası da var anlayışla karşılanmalı esas terbiyesizlik paparazzi habercilerinin adamın her söylediğini yazmamalılar ifadeleri yumuşatarak sitemini iletmeliler
    Cevapla
  • Yaaa İşte. 6 yıl önce Şikayet Et
    Hasta insanın birsürü ihtiyaçları vardır gitmemek ne demek, he yaşlıdır gücü yetmez , ona bişey diyemeyiz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı