Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen'in kızını kızgın yağ ile yaktılar

Tatil için gittiği Bodrum'da çocuğu ile birlikte girdiği bir mekanda talihsiz bir kaza geçiren Yeliz Yelişmen'in kızını kızgın yağ ile yaktılar...

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen'in kızını kızgın yağ ile yaktılar
Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen'in kızını kızgın yağ ile yaktılar
GİRİŞ 19.08.2017 09:49 GÜNCELLEME 19.08.2017 09:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Servis elemanının elindeki kızgın tavadaki yağ kızı Asya'nın üstüne devrildi. Olay sornası mekan çalışanları tarafından tartaklandığını ve tekmelendiğini iddia eden Yeşilmen, yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

 "Değerli takipçilerim geçtiğimiz Pazartesi günü yaşadığımız bir kaza.Duran çocuğu tavayla yakan bayan sonrasında annelik iç güdüm ile bağırıp çağırıp hesap soran ben!

Yetkililer duysun ruhsat yok,iş güvenliği yok bu konuda davalarım açılıyor. Üstünden bir hafta geçti nerdeyse ancak kendimize gelip yazabildim. Çocuğumu arı soktu zannedip koşarak gittim. Çocuğu bana göstermeyip, en dibe mutfağın içine kaçırdılar. 'Çocuguma ne oldu' diye çığlıklar attım. Sonra 'tava' dediler üstelik mutfak dışında olan duran bir çocuğa bu yapıldı . Sonra tüm mutfak ekibi üstüme saldırdı. Oradaki müşteriler gördü. Benim acılı bir anne olarak yediğim küfürün, hakaretin haddi hesabı yok. Onlarca insanın ve çocuklarımın önünde itildim. Polisi aradım, yardım istedim. Benden sonra polis gelip almış onları ifade için. Bu yere 1 yıldır giderim. Müşterileriyim... Bana bunu yaptılar! Beni sakinleştirip, çocuğa müdahale ederek hastaneye götüreceklerine üstüme saldırdılar! Bu yüzden çocuğum dakikalarca yandı. Müdahale edilmeden.. Ve çok korktu annesi yerlerde tekmelendi! Burada iş güvenliği yok!"

Yeliz Yeşilmen Kimdir? Yeliz Yeşilmen Nereli? Kaç Yaşında?

1978 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Yeliz Yeşilmen’nın babası Ziraat Mühendisi annesi ise öğretmenlik yapmıştır. İlköğretime Bingöl’de başlamış daha sonra ortaeğitimini Kahramanmaraş’ta okumuştur. Lise döneminde ilk televizyon deneyimini İskenderim Yerel Kanalı Cinetel tv ile gerçekleştirmiştir. 2 yıl İskenderun’da sabah programı Sarı Şekerin sunuculuğunu yapan Yeliz Yeşilmen daha sonra Adana Tv ve tempo tv’de görev almış ve İstanbul’dan gelen ünlü mankenler ile aynı podyumu paylaşan mankenlerin arasına dahil olmuştur. Yeliz Yeşilmen aslen Adana’lıdır. 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştirmiştir.

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 2
  • Hep tribün 6 yıl önce Şikayet Et
    Annelik iç güdüsü tabiki canı ama yerlerde tekmelediler, küfür ettiler ... tava devrildi Ruhsat yok iş güvenliği yok bence bunlar hep tribünlere oynamak, nede olsa medyatik...
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bencede öyle...Size katılıyorum Madem öyle niye oraya gittin.Maliyeye bu şikayetleri daha önce bildirseydinya.Aklın başına kîzın yanınca mı geldi ????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı