Yasemin Adalı kimdir? Vatan Şaşmaz'ın eşi kim? Çocukları var mı?

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı kimdir? Bir otel odasında Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı'nın çocuğu var mı?

Yasemin Adalı kimdir? Vatan Şaşmaz'ın eşi kim? Çocukları var mı?
Yasemin Adalı kimdir? Vatan Şaşmaz'ın eşi kim? Çocukları var mı?
GİRİŞ 31.08.2017 11:58 GÜNCELLEME 31.08.2017 11:58

27 Ağustos 2017 tarihi itibariyle Beşiktaş'ta bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı biyografisi günün en çok arananlar listesine girdi. Peki Vatan Şaşmaz ve Yasemin Adalı ne zaman evlendi? Yasemin Adalı ve Vatan Şaşmaz'ın çocukları var mı? İşte tüm merak edilenler...

VATAN ŞAŞMAZ'IN EŞİ YASEMİN ADALI KİMDİR?

Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunu olan Yasemin Adalı, konut ve ofis iç mimari tasarımları yapıyor.

13 Eylül 2015 tarihinde Vatan Şaşmaz, bir yıldır birlikte olduğu mimar Yasemin Adalı ile evlenmişti.

Ünlü sunucunun 2 yıl önce evlendiği Yasemin Adalı'nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Cihannüma Mahallesi'ndeki lüks bir otelin görevlileri, bir odadan silah sesleri gelmesi üzerine, durumu polise bildirdi.

vatan-şaşmaz-eşi-yasemin-adalı

VATAN ŞAŞMAZ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Olay yerine gelen polis ekipleri, girdikleri odada, sunucu Şaşmaz ile Filiz A. isimli kadını, silahla vurulmuş olarak buldu. Yapılan kontrolde, sırtına kurşun isabet eden Şaşmaz ile başından vurulan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Bu arada, otel odasının Filiz A. adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı