Vatan Şaşmaz'ın öldüren Filiz Aker ile ilgili olay iddia! Parası...

Beşiktaş'taki bir otelde ünlü sunucu ve oyunu Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker cinayetten sonra intihar etmesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

GİRİŞ 29.08.2017 09:42 GÜNCELLEME 29.08.2017 09:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

28 Ağustos 2017 tarihi itibariyle Vatan Şaşmaz'ı öldüren ardından intihar eden Filiz Aker ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldürüp daha sonra intihar eden Filiz Aker'in yakın çevresinden edinilen bilgilere göre; zengin Arap asıllı Türk işadamı Aydın ...ile olan beraberliğinin bitişinin ardından Aker, önce gayrettepe'de bir ev kiralamış daha sonra parası kalmayınca ablasıyla birlikte yaşamaya başlamış.

Aker’in, beraber olduğu petrol zengini iş adamından büyük miktarda para aldığı iddia edildi. Aker’in, Vatan Şaşmaz’dan kendisine verdiği iddia edilen 3-4 milyon lira civarında parayı geri istediği, cinayetle biten tartışmanın bu nedenle medyana geldiği düşünülüyor.

Adli Tıp Kurumu’na gelen Aker’in yeğeni isminin açıklanmasını istemedi, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Aker'in yeğeni "Halam herkesi öldürüp intihar edeceğim demişti" ifadelerini kullandı.

filiz-aker-öldümü

Filiz Aker'in yeğeni konuştu: Halamdan bekliyorduk

Hürriyet'in haberine göre, Filiz Aker'in cenazesini almaya gelen yeğeninin açıklamaları şöyle:

"HERKESİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR EDECEĞİM DEMİŞTİ"

“Halamdan böyle bir şey bekliyorduk. Ama Vatan Şaşmaz olacağını tahmin etmedik. Bize bir parti düzenleyip herkesi öldürdükten sonra intihar edeceğini söylemişti. Öyle bir şey yapacağım ki herkes bizi konuşacak demişti. İlk anlattığında şaka yaptığını düşündüm. Ancak dediklerini yaptı. Vatan Şaşmaz olacağını tahmin etmiyorduk. Psikolojik bir rahatsızlığı yoktu. Herhangi bir tedavi görmüyordu. Halamın cenazesini Perşembe ya da Cuma günü defnedeceğiz. Cezaevinde bir yakınımız var. Onun izinle çıkmasını bekliyoruz. Bu nedenle defin işlemini de bekleteceğiz”

Aker’in yeğeni daha sonra Adli Tıp Kurumu’na girerek cenazeyi aldı. Cenaze Kartal’da bulunan gasilhaneye götürüldü.

Filiz Aker kimdir?

1963 yılında dünyaya gelen Filiz Aker uzun bir süre mankenlik yaptı. Aynı zamanda oyunculuk yapan Aker, pek çok filmde rol aldı. 1990 yılına kadar Vahşi ve Güzel, Kurtlar Geceyi Severi, Sürgün, Alman Avrat 40 Bin Mark, İnsan Avcıları, Bir Sonbahar Hikayesi gibi filmlerde rol aldı. Daha sonra 1998 yılında mankenlik ve oyunculuğu bıraktı. Bu yıldan sonra İranlı bir iş adamıyla evlenip ABD’ye yerleşti ve ticaretle uğraşmaya başladı.

54 yaşında olan eski manken, 27 Ağustos 2017 günü İstanbul Beşiktaş’ta yaklaşık bir aydır kaldığı otel odasında ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ile birlikte ölü olarak bulundu. Olayın aydınlanmasından sonra Filiz Akel’in önce Vatan Şaşmaz’ı vurduğu sonra da kendine ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • yurt 6 yıl önce Şikayet Et
    sakasimi olurmus oldurecem demenin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...