Mehmet Ali Şulan kimdir? Aslen nerelidir?

Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Mehmet Ali Şulan kimdir? Rockabye şarkısı ile bir anda popüler olan Mehmet Ali Şulan aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi ve hayatı

Mehmet Ali Şulan kimdir? Aslen nerelidir?
Mehmet Ali Şulan kimdir? Aslen nerelidir?
GİRİŞ 11.09.2017 14:55 GÜNCELLEME 11.09.2017 14:55

MEHMET ALİ ŞULAN KİMDİR?

Kürtçe seslendirdiği Rockabye şarkısıyla şöhreti yakalayan Mehmet Ali Şulan doğma büyüme Şırnak Cizrelidir. Aslen kürt kökenli olan  Mehmet Ali Şulan hayatını Cizre’de sürdürmektedir. Şulan dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie ile Smule uygulaması üzerinden yaptığı düet ile ünlenmiş ve meşhur olmuş ve şarkısı milyonlarca kişi tarafından dilenmiştir.

Gerçek mesleği ses sanatçılığı olan Mehmet Ali Şulan bir müzik grupları olduğunu ve kafelerde müzik çaldıklarını belirtmiştir. Lise mezunu olan Şulan eğimini Cizre Lisesi‘nde tamamlamıştır. Hayatını şarkıcılık üzerine devam ettirmektedir. 

Mehmet Ali Şulan Doğan Haber Ajansına Anne Marie ile yaptığı düet hakkında verdiği bir röportajda “Kürtçe okuduğum parça bana ait. Ben de öyle değerlendirmek istedim, sadece şakasına öyle yaptım iş ciddiye gitti, valla hoşuma gitti. Keşke her şey müzik ile anlatılsaydı” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi