Sette taciz iddiası! Mehmet Ali Erbil diziden kovuldu

Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil, Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Türk Malı’ dizisinden ayrılmasıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Sette taciz iddiası! Mehmet Ali Erbil diziden kovuldu
Sette taciz iddiası! Mehmet Ali Erbil diziden kovuldu
GİRİŞ 16.09.2017 09:27 GÜNCELLEME 16.09.2017 10:24
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında yayınlanan Türk Malı dizisinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in sette çalışan genç bir asistana sarkıntılık etti iddiası ile dizinin kadrosunda çıkarıldı.

KARŞILIK ALAMAYINCA "KOVUN" DEDİ

Kulislerde dolaşan iddiaya göre bu duruma bozulan Mehmet Ali Erbil dizi yöneticilerine gidip “Bu kızı işten kovun” diye tutturdu. Ancak Mehmet Ali Erbil’in bu çıkışı ters tepti ve yapım şirketi bunu yapamayacaklarını söyledi.

ERBİL'İN İŞİNE SON VERİLDİ

Bunun üzerine kesin bir tavır koyan Süreç Film yöneticileri Star TV yönetimini arayarak durumu aktardı. Oradan da onay gelince Süreç Film apar topar Mehmet Ali Erbil'in işine son verdi. Hatta, yine aynı kanalda yayınlanan Çarkıfelek’in de yayından kaldırılacağı iddia ediliyor.

mehmet-ali-erbil-kim

Mehmet Ali Erbil Kimdir? Mehmet Ali Erbil Nereli? Kaç Yaşında?

Ünlü Aktör, yapımcı, komedyen, seslendirme ve sunucu Mehmet Ali Erbil 1962 doğumludur. Babası Sadettin Erbil’dir. Mehmet Ali Erbil İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. 1835 yılında Erbil’de doğmuş ve sonradan İstanbul’a göç etmiş dedesi Kürt Şeyh Es’edê Erbîlî’nin Menemen olaylarına karıştığı için idam edildiğine dair araştırma konusunu yeni öğrendiğini söyleyen Mehmet Ali, Yani Kürt kökenlisiniz sorusuna Evet. Ama kimlik olarak alt mıyım yoksa üst müyüm doğrusu bilmiyorum cevabını vermiştir. Mehmet Ali Erbil günümüzde Show Tv ekranlarında kendisi özdeşleşmiş olan yarışma programı Çarkıfelek’te sunuculuk yapmaya devam etmektedir.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 41
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Savcilar neden harekete gecmez unlu diyemi yoksa paranin gucumu hadi tutukla taciz var bu olaya sessiz kaln savcilar da suclu olur
    Cevapla
  • ibr@h!m 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu akşam çarkı feleği döndürüp durdu
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. basit bir asistan kovalım gitsin dememişler.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kaynana yarışmasında ünlenen semra ve oğlu Ata vardi oglu otelde ölünce Semra Hanım keşke hic bulasmadaydim dedi vu adaminda ya kendi olmesi lazim yada baska bir aci cekmesi lazım gitmek icin galiba
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bundan bi ara kurtulmustuk gene çıktı piyasaya. Böyle boş adamları artık televizyona çıkarmasınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!