Yoğun bakıma alınan İrem Derici'nin son sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz günlerde sağlık sorunu yaşaması nedeniyle Ankara konserini iptal etmişti. Peki İrem Derici'nin son sağlık durum nasıl? Diğer konserini de iptal etmesi sebebiyle hayranlarını korkutan İrem Derici sağlık durumuyla ilgili gelişmeler haberimizde...

Yoğun bakıma alınan İrem Derici'nin son sağlık durumu nasıl?
Yoğun bakıma alınan İrem Derici'nin son sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 22.09.2017 09:00 GÜNCELLEME 22.09.2017 11:04
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son zamanların çıkış yakalayan isimlerinden biri olan İrem Derici konser öncesi hastanelik olmasının ardından sağlık durumu büyük merak konusu oldu. Halen tedavi altında olan İrem Derici'den haber var...

İREM DERİCİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Vereceği 3 konserini iptal eden şarkıcının enfeksiyon tedavisi gördüğü öğrenildi. Böbrek ve bağırsaklarında tespit edilen enfeksiyon için yoğun ilaç tedavisi uygulanıyor.

İrem Derici son dönemde verdiği kilolar ile gündeme gelmişti. Derici'nin kısa sürede verdiği aşırı kilolar nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu.

SOSYAL MEDYA'DAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bunun üzerine konserini iptal eden İrem Derici, sosyal medya aracılığı ile haberi takipçilerine duyurdu:

"Ankara Polatlı konserim besin zehirlenmesine dayalı böbrek iltihaplanması sonucu doktor raporu ile zorunlu olarak iptal edilmiştir. 2 gündür çektiğim ağrıyı, sızıyı size anlatamam. Hastanede yerlerde sürünüyorum. Sevenlerimden ve bütün Polatlı halkından çok çok çok özür dilerim. En yakın zamanda görüşmek dileği ile..."

irem-derici-hastane

Prof. Dr. Reha Baran ünlü şarkıcının sağlığıyla ilgi olarak şunları söyledi:

Kalp ile ilgili bir sıkıntı yok. Kalp çarpıntısı herkeste olur. Şu anda ciddi bir sıkıntımız yok.

Hastanın bazı verilerini takip ediyoruz. Bunun düzelmesi önümüzdeki 48 saat de olabilir, biraz daha da geçebilir. Önümüzdeki bir iki gün yol gösterici olacak. Bir iki gün içinde normal kata alır mıyız almaz mıyız, daha iyi bilgi vereceğim.

Bu herkeste olabilecek bir enfeksiyon. Tıpta çok sık başımıza gelen şeyler. Beslenmeyle, basında da okuyorum... Yorgunluk elbette ki kişinin savunma sisteminde zafiyete sebep olabilir. Onların çalışma tempoları daha yüksek. Sanatçılarda bu işler yorucu geçebiliyor. Hiç anları yok, yorgunluk ortaya çıkabiliyor. Beslenme bozukluğu, diyet falan, primer olarak bu hastalığı yapacak durumu yok. Onun dışında ekstra bir şey yok.

İştahı son derece iyi. Kahvaltısını yaptı, kendisi meyve istedi verdik. Şu anda kilosu beklenildiği kadar. Her gün biz sıvı almak istiyoruz. Öyle dramatik bir durumu yok hastamızın.

Anoreksiya olabilir mi?

Hayır, hiç alakası yok. Bizim gözlemlediğimiz tıbbi gerekçeler var. Anoreksiya solunum yetmezliği yapmıyor. Bizim hastamızda solunum sıkıntısı var.

Önümüzdeki günlerde diyeti nasıl gidecek, daha sonra görüş bildirebiliriz. Şu durum geçsin, hastamızla bunu konuşabiliriz. Bizim derdimiz şu anda bu değil zaten.

YAKIN ARKADAŞI SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Dün yoğun bakıma kaldırılan şarkıcı İrem Derici'ye ilişkin arkadaşı Merve Özbey'den açıklama geldi.

Merve Özbey, “Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabiİ. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.

"GÜNDE BİR-İKİ BİRA İÇİYORDU"

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesinde İrem Derici'nin nasıl zayıfladığı yazdı. Semercioğlu köşesinde; 'Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu...

"ARPA SUYUYLA HAYAT GEÇMEZ"

Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem.' yazdı.

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 doğumlu sanatçı İrem Derici Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü’nü bitirmiştir. O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve Hülya Avşar’ın takımına girmeyi başaran İrem Derici özellikle Kalbimin Tek Sahibine parçası ile büyük beğeni toplamıştır. İrem Derici İstanbul doğumlu aslen Sinop Boyabat’lıdır.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 18
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Irem lutfen daha diyet yapma saglikli besten sesin harika seni seviyorum canim cokkkk gecmis olsun
    Cevapla
  • yıldiz erbenzer 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyorum irem ins en kısa zamanda iyilesirsin dualarimiz seninle
    Cevapla
  • yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    İrem dericiye acil şifalar dilerim cok üzülduk inş iyilesir en kisa zamanda
    Cevapla
  • Sarıgül 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumsuz
    Cevapla
  • songul 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sifa versin seni cok seviyoruz irem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz