Alişan ve Ece Erken ikilisinden sürpriz bir gelişme!

Alişan ve Ece Erken ikilisinden takipçilerini sevindirecek sürpriz gelişmeler meydana geldi. Nişanlısı Eda Erol ile evlilik aşamasındayken ayrılan Alişan, Ece Erken ile birlikte yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Alişan ve Ece Erken ikilisinden sürpriz bir gelişme!
Alişan ve Ece Erken ikilisinden sürpriz bir gelişme!
GİRİŞ 21.09.2017 11:05 GÜNCELLEME 22.09.2017 10:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alişan, şu anki dönemde kendini projelere adadı. Nişanlısı Eda Erol'dan ayrıldıktan sonraki süreci yoğun çalışma temposuna girerek değerlendirecek olan Alişan, merak edilen yepyeni projelerle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Akşam'da yer alan habere göre yeni sezonda Çağla Şıkel ile birlikte 'Sarı Melekler' adlı dizide kamera karşısına geçecek olan ünlü türkücü, Ece Erken ile de yeni bir proje hazırlığında yer alacak. Ece Erken'in takipçisinin sosyal medya platformunda yazdığı mesaj üzerine Ece Erken o sürpriz gelişmeyi açıkladı. 

alişan ece erken

ECE ERKEN: ‘’DÜŞÜNCELER ARASINDA VAR’’

Ece Erken, sosyal medya hesabından bir takipçisinin ‘Alişan ile program sunun’ mesajı üzerine ‘Düşünceler arasında var’ diyerek bu kapıyı açık bıraktı.

Bunun üzerine dizi çekimlerinde olacak Alişan ile Ece Erken’in ne zaman, nasıl bir formatla seyirci karşısında olacağı ise merak konusu oldu.

alişan ece erken