Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı', TBMM'de!

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Necati Şaşmaz yani Polat Alemdar TBMM'yi ziyaret etti. TBMM'ye sürpriz ziyaret gerçekleştiren Necati Şaşmaz, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminde 'makaslanan sahneyi' anlattı.

Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı', TBMM'de!
Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı', TBMM'de!
GİRİŞ 21.09.2017 14:42 GÜNCELLEME 21.09.2017 14:42

'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Polat Alemdar' rolüyle ünlenen oyuncu Necati Şaşmaz ve ekibi, TBMM'ye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile görüşen Şaşmaz, Meclis Başkanlık makamında karşılaştığı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'la ayaküstü sohbet etti. Şaşmaz, Kahraman, Erbaş ve Uslu'yu FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin arka planını konu edinen 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin galasına davet etti. Ünlü oyuncu, filmde makaslamak zorunda kaldıkları FETÖ sahnesinin hikayesini de anlattı.

Şaşmaz'ın TBMM ziyaretine, Cahit Sakal başta olmak üzere 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin oyuncuları da eşlik etti. Filmin 15 Temmuz darbe girişimini konu edindiğini belirten Şaşmaz, darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaşananların perde arkasında gelişen olayları beyaz perdeye aktarmaya çalıştıklarını kaydetti. 28 Eylül'de vizyona girecek filmin galasının sadece İstanbul'da yapılacağını belirten Şaşmaz, Kahraman'ı davet etti.

necati-şaşmaz-tbmm

MAKASLANAN SAHNE

Şaşmaz, filmde FETÖ lideri Fethullah Gülen'in konuşmasının canlandırıldığı sahnede, Risale-i Nur kitaplarının yer aldığını anımsattı. Ancak Nur Cemaati'nden "FETÖ, orijinal Risale-i Nur'ları değil, kendi elleriyle sahteleştirdiği, Risale-i Nur olmaktan çıkan kitapları kütüphenesine yerleştirmiş. Orijinal Risale-i Nur kitaplarını kullanmayın" uyarısının geldiğini belirten Şaşmaz, bu sahnenin yeniden düzenlenmesinin zaman aldığını bu nedenle filmin vizyona girmesinin de geciktiğini ifade etti. Kahraman, bu sahnenin makaslanması konusunda "İyi yapmışsınız" karşılığını verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki