İrem Derici'nin hastalığında çarpıcı detay ortaya çıktı! Eğer ölürsem...

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Fulya'daki özel bir hastaneye kaldırılan ve tedavi gören ünlü şarkıcı İrem Derici'nin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor... Peki İrem Derici'nin sağlık durumu nasıl?

İrem Derici'nin hastalığında çarpıcı detay ortaya çıktı! Eğer ölürsem...
İrem Derici'nin hastalığında çarpıcı detay ortaya çıktı! Eğer ölürsem...
GİRİŞ 23.09.2017 09:03 GÜNCELLEME 23.09.2017 09:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dönemde özellikle verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz günlerde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Şarkıcı İrem Derici'nin hastalığında çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

"ÖLÜRSEM DE ZAYIF ÖLEYİM"

Habertürk'ün haberine göre; Derici, son günlerde sadece alkollü içecek ve çorba ile beslenip "Ölürsem de zayıf öleyim" açıklamasında bulunmuş.

Lider Şahin'den 'İrem Derici' açıklaması

Lider Şahin arkadaşıİrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi.

“Barselona’daydım duyar duymaz ilk uçakla döndüm. Şu an yoğun bakımda kendisi durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı. Ailesi yanında sürekli irtibat halindeyim bilgi alıyorum. İnsanları anlamıyorum. İrem’le dört duvar ararsında ne yaşadık kimse bilmiyor. Ben onunla bir yıl acısıyla tatlısıyla her şeyi paylaştı. Nankör insan değilim, hemen kalktım geldim. Hep yanındaydım, yine yanında olacağım. Ben tatildeymişim, İrem komada yatıyormuş algısı yaratmaya çalışıyorlar. İrem, her şeyden önce benim arkadaşım, biz sevgili olmasak bile biz hep arkadaş kalacağız. İrem de korkuyor ve artık her şeyin farkında. Bugün İrem yemek yedi. Biraz evvel annesi ile konuştum çok mutlu oldum. İrem güçlü kadındır bugünleride atlatıcaktır.”

Prof. Dr. Reha Baran ünlü şarkıcının sağlığıyla ilgi olarak şunları söyledi:

Kalp ile ilgili bir sıkıntı yok. Kalp çarpıntısı herkeste olur. Şu anda ciddi bir sıkıntımız yok.

Hastanın bazı verilerini takip ediyoruz. Bunun düzelmesi önümüzdeki 48 saat de olabilir, biraz daha da geçebilir. Önümüzdeki bir iki gün yol gösterici olacak. Bir iki gün içinde normal kata alır mıyız almaz mıyız, daha iyi bilgi vereceğim.

Bu herkeste olabilecek bir enfeksiyon. Tıpta çok sık başımıza gelen şeyler. Beslenmeyle, basında da okuyorum... Yorgunluk elbette ki kişinin savunma sisteminde zafiyete sebep olabilir. Onların çalışma tempoları daha yüksek. Sanatçılarda bu işler yorucu geçebiliyor. Hiç anları yok, yorgunluk ortaya çıkabiliyor. Beslenme bozukluğu, diyet falan, primer olarak bu hastalığı yapacak durumu yok. Onun dışında ekstra bir şey yok.

İştahı son derece iyi. Kahvaltısını yaptı, kendisi meyve istedi verdik. Şu anda kilosu beklenildiği kadar. Her gün biz sıvı almak istiyoruz. Öyle dramatik bir durumu yok hastamızın.

Anoreksiya olabilir mi?

Hayır, hiç alakası yok. Bizim gözlemlediğimiz tıbbi gerekçeler var. Anoreksiya solunum yetmezliği yapmıyor. Bizim hastamızda solunum sıkıntısı var.

Önümüzdeki günlerde diyeti nasıl gidecek, daha sonra görüş bildirebiliriz. Şu durum geçsin, hastamızla bunu konuşabiliriz. Bizim derdimiz şu anda bu değil zaten.

YORUMLAR 4
  • Yağmur Sevinç 1 yıl önce Şikayet Et
    İrem dericiyi böyle gördüm ve onun bir hayranı olarak aşırı şekilde üzüldüm allah ona şifa versin inşallah bu günleride atlaticaz bunu İrem dericiyie iletin lütfen unutmasınki biz her zaman onun arkasındayız hep birlikte bu günleride atlatıcaz iyi günler.
    Cevapla
  • cicek 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben cicek bir anneyim irem dericiyi cok seviyorum iki kizim var ben ve kizlari irem deriyi cok seviyor rabbim sifa versin dilerim allahimdan yine donersin bizlerle olursun
    Cevapla
  • esra 6 yıl önce Şikayet Et
    Irem ablayi cok seviyorum rabbim sifa versin seni seviyoru ablacim hemde cokkk
    Cevapla
  • Doktor 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasi anoreksi solunuma etki etmiyor? Zayıf görünmek için yemiyor içmiyor vucud fonksiyonlari anormale dönüyor malumdur vücudun bir alışkanlığı kesildiğinde maraz peydah Olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!