Yeşilçam'ın 'Sezercik'ine şok suçlamada yeni gelişme

Geçtiğimiz günlerde eski eşini ölümle tehdit ettiği iddia edilen Sezer İnanoğlu konuya noktayı koydu. İnanoğlu, “Yanlış anlaşılmadan ibaret olan o şikâyet çekildi. Tehdit mesajı yok” dedi

Yeşilçam'ın 'Sezercik'ine şok suçlamada yeni gelişme
Yeşilçam'ın 'Sezercik'ine şok suçlamada yeni gelişme
GİRİŞ 22.09.2017 09:25 GÜNCELLEME 22.09.2017 09:25

Yeşilçam filmlerindeki rolleriyle "Sezercik" olarak tanınan, film yapımcısı ve oyuncu Sezer İnanoğlu hakkında üçüncü eşi Zeynep Yılmaz'ı tehdit ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı. İnanoğlu'na "ölümle tehdit ve hakaret" suçlarından dava açılmıştı. Hakkındaki iddialarla ilgili ilk kez Sabah'a konuşan Sezercik, haksızlığa uğradığını anlattı.

"YANLIŞ ANLAMIŞ"

Son olarak evliliklerinin sağlıklı yürüyemediğini belirten İnanoğlu, 20 Nisan 2017'de Beykoz Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtığını, 1 Ağustos 2017'de ise anlaşmalı olarak boşandıklarını ifade etti. Yaşanan bu olayların ardından çıkan haberlerin kendisini üzdüğünü, evliliklerinin bitmesinden dolayı bu tarz haberlerden rahatsız olduğunu dile getirdi. İnanoğlu, "Habere konu olan şikâyetten eski eşim 27 Şubat 2017 günü 'yanlış anlaşılmadan' ibaret olduğu belirtilerek feragat etmiştir. Tehdit içeren hiçbir mesaj da mevcut değildir" dedi.

sezercik-kim

Sezer İnanoğlu Kimdir? Sezer İnanoğlu Nereli? Kaç Yaşında?

Küçük yaşlarda sinema sektöründe adını Sezercik ile duyuran ve bir çok filmde rol alan Sezer İnanoğlu daha sonra oyunculuk yaşantısını sonlandırmış ve Berker İnanoğlu’ndan kalmış olan Film şirketi’nin başına geçmiştir. Hayatı’nda bir çok sıkıntı ile birlikte suçlamalar ve cezaevine girmek gibi dertlerle boğuşan Sezer İnanoğlu 2007 senesinde Mehtap Meral Baykasoğlu ile evlenmiş bu evliliğinden Arzum Ayşe isminde bir kızı dünyaya gelmiştir. Sezer İnanoğlu İstanbul doğumludur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?