Lider Şahin: İrem'le dört duvar arasında ne yaşadık kimse bilmiyor!

Genç şarkıcı Lider Şahin, yoğun bakıma alınan ve şu an hala tedavi altında olan eski sevgilisi İrem Derici’nin sağlık durumuyla ilgili ilk kez açıklama gerçekleştirdi. İşte, Lider Şahin’den, İrem Derici ile ilgili merak edilen o açıklamalar…

Lider Şahin: İrem'le dört duvar arasında ne yaşadık kimse bilmiyor!
Lider Şahin: İrem'le dört duvar arasında ne yaşadık kimse bilmiyor!
GİRİŞ 27.09.2017 09:36 GÜNCELLEME 27.09.2017 09:37

Genç şarkıcı Lider Şahin, babası Selami Şahin’in sahnesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lider Şahin, yoğun bakıma alınan ve şu an hala tedavi altında olan eski sevgilisi İrem Derici’nin sağlık durumuyla ilgili ilk kez açıklama gerçekleştirdi. Lider Şahin eski sevgilisi İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili, Barselona’daydım duyar duymaz ilk uçakla döndüm. Şu an yoğun bakımda kendisi durumu iyiye gidiyor. İrem güçlü kadındır bugünleri de atlatacaktır, ifadelerine yer verdi.

''BEN TATİLDEYMİŞİM, İREM KOMADA YATIYORMUŞ ALGISI YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR!''

Lider Şahin eski sevgilisi İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi:

“Barselona’daydım duyar duymaz ilk uçakla döndüm. Şu an yoğun bakımda kendisi durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı. Ailesi yanında sürekli irtibat halindeyim bilgi alıyorum. İnsanları anlamıyorum. İrem’le dört duvar arasında ne yaşadık kimse bilmiyor. Ben onunla bir yıl acısıyla tatlısıyla her şeyi paylaştım. Nankör insan değilim, hemen kalktım geldim. Hep yanındaydım, yine yanında olacağım. Ben tatildeymişim, İrem komada yatıyormuş algısı yaratmaya çalışıyorlar. İrem, her şeyden önce benim arkadaşım, biz sevgili olmasak bile biz hep arkadaş kalacağız. İrem de korkuyor ve artık her şeyin farkında. Bugün İrem yemek yedi. Biraz evvel annesi ile konuştum çok mutlu oldum. İrem güçlü kadındır bugünleri de atlatacaktır.”