15 Temmuz şehitleri ile alay eden Itır Eser'in tacı geri alındı! (Miss Turkey)

Miss Turkey yarışmasında birinci olan Itır Esen'in tacı, daha önce attığı tweetler nedeniyle geri alındı.

GİRİŞ 22.09.2017 15:56 GÜNCELLEME 22.09.2017 16:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dün akşam düzenlenen Miss Turkey 2017 yarışmasında ünlü oyuncu Itır Esen'in yeğeni Itır Esen 1. olup kraliçe tacı takmıştı.

TAÇ GERİ ALINDI

Ancak Esen'in daha önce attığı tweetlerin gündeme gelmesi ve tepki çekmesi nedeniyle taç geri alındı.

ıtır-eser-taç

ITIR ESEN KİMDİR?

1999 senesinde dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf  öğrencisidir. 

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

Ayrıca Türk Sinemasının sevilen oyuncusu olan Itır Esen'in yeğeni olan Esen,  bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılarla çalışma fırsatı bulmuştur.

YORUMLAR 2
  • Sosyolog 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir şahıs eğer Türkiyeyi temsil edicekse , Türkiyenin değerlerine karşıt bir durum sergiliyorsa çok isabetli bir karar olmuş tacının alınması, Ülkesinin değerlerini sindirememiş birine fazla.
    Cevapla
  • Metin Tetik 6 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz'u da eleştirebilirsiniz, prensibinize uymayan her şeyi de eleştirebilirsiniz. Ancak eleştirirken nezaket kuralları içinde kalmalısınız. Bunun tepkisi olan (birincilik ödülünü) geri almak değildir. O ödül hak edilmiş ve alınmıştır. GERİ ALINMASI GEÇERSİZ TASARRUFTUR. Karşıt fikrini nazik cümleler kullanarak bildiremeyen kişinin ilkelliği derecesinde ilkel bir davranıştır. BİRBİRİNE KIZAN İKİ ÇOCUĞUN ELİNDEN OYUNCAĞINI ALMASI GİBİ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi