Ünlü oyuncu Gökhan Keser hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Sesi ve oyunculuğu ile geniş bir hayran kitlesi olan Gökhan Keser yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırıldı. 'Atçalı Kel Mehmet' filminin başrol oyuncusu İzmir'de düzenlenen seyirci buluşmasına katılamadı.

Ünlü oyuncu Gökhan Keser hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
Ünlü oyuncu Gökhan Keser hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 23.09.2017 10:55 GÜNCELLEME 23.09.2017 10:55

İzmir Mavi Bahçe AVM ve Forum Aydın’da gerçekleşen özel gösterimler öncesi 'Atçalı Kel Mehmet' filminin oyuncuları, seyirci ile kısa söyleşiler gerçekleştirdi.

Ceren Kaplakarslan, Mehmet Polat, HASAN Yalnızoğlu, Muhammed Cangören, Hülya Şen, Şule Sarıca ve Veysel Bulut’un katıldığı söyleşi ve gösterimlerde, oyuncular sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Filmin başrol oyuncusu Gökhan Keser, hasta gittiği Aydın’da gösterimin ardından yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırıldı ve İzmir gösteriminde yer alamadı.

Gökhan Keser Kimdir? Gökhan Keser Nereli? Kaç Yaşında?

1987 yılında dünyaya gelen Gökhan Keser İzmir‘de dünyaya gelmiştir. En Kötü Günümüz Böyle Olsun çıkış şarkısı ile büyük beğeni toplayan Gökhan Keser aslen Rize Pazar’lıdır. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması finaline kadar yarışan Gökhan Keser son dönemde 2015 yılı yaz sezonu dizilerinden Fox Tv’de yayınlanan Sen Benimsin adlı dizide Ejder karakterini canlandırmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti