Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i evlendi!

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Abdülhey karakteri ile tanınan Kenan Çoban evlendi.

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i evlendi!
Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i evlendi!
GİRİŞ 16.10.2017 11:39 GÜNCELLEME 16.10.2017 11:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uzun süre Türk televizyonlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisi ve bu dizi oyuncuları tarafından beyaz perdeye yansıyan bazı Kurtlar Vadisi filmlerinde Abdülhey karakteri ile rol üstlenen ve üne kavuşan oyuncu Kenan Çoban, ikinci nikah mamasına oturdu.

Kenan Çoban, bir süredir birlikte olduğu nişanlısıyla dün akşam Cadde Rakkas'ta düzenlenen tören ile dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini Tarık Ünlüoğlu ile Onur Tan yaptı.

kenan-çoban-evlendi

Kenan Çoban Kimdir? Kenan Çoban Nereli? Kaç Yaşında?

Kenan Çoban Elazığ Ticaret ve Meslek Lisesi mezunudur. Bir süre Antalya ve Ankara’da spor işletmeciliği yapmıştır. 1975 doğumlu Kenan Çoban özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Abdülhey karakteri ile ekran severlerin dikkatini çekmeyi başarmış yine Kurtlar Vadisi Pusu dizisindede aynı karakter ile diziye devam etmiştir. Daha sonra Beyaz Karanfil isimli dizide rol alan Kenan Çoban aslen Elazığ’lıdır ve Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Yeni dönemde ise Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları arasında yer alan Kenan Çoban dizide Fahri karakterini canlandırmaktadır.

 

 

YORUMLAR 1
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    ikinci nikah mamasına oturdu ne demek yav. :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi