Şarkıcı Banu Parlak'a büyük şok! Trafikte eşini darp ettiler...

İlk olarak sosyal medyada ardından şarkılarıyla şöhreti yakalayan Banu Parlak büyük şok yaşadı. Eşiyle birlikte trafikte seyir halinde giderken iki şehir magandası tarafından darp edildi.

Şarkıcı Banu Parlak'a büyük şok! Trafikte eşini darp ettiler...
Şarkıcı Banu Parlak'a büyük şok! Trafikte eşini darp ettiler...
GİRİŞ 17.10.2017 10:03 GÜNCELLEME 17.10.2017 10:03

Şarkıcı Banu Parlak ve Okan Öztürk geçtiğimiz akşam iki trafik magandasının saldırısına maruz kaldı.  kendilerinden yol isteyen Okan Öztürk'e küfür ve hakaret etti. Öztürk'ü eşi şarkıcı Banu Parlak'ın yanında darp eden ve gözaltına alınan iki şehir magandası, savcılığın talimatıyla karakoldan serbest bırakıldı.

BANU PARLAK'IN EŞİNE 4 DİKİŞ ATILDI

Modifiye araçlı iki şehir magandası, selektörle kendilerinden yol isteyen Okan Öztürk'ü eşi şarkıcı Banu Parlak'ın yanında darp etti. Dudağına 4 dikiş atılan Okan Öztürk darp raporu alarak şikâyetçi oldu. Öztürk karakolda verdiği ifadesinde, araçla seyir halinde olan modifiyeli araçtan selektör yaparak yol istediğini ve araçta bulunan 20 yaşlarındaki iki kişinin kendilerini araçla sıkıştırdıklarını, ardından da kendisine küfür ve hakaret ettiklerini söyledi.

POLİS SAVCI KİME BİZE BİR ŞEY YAPAMAZ

Dudullu Polis Merkezi'ne götürülen iki şehir magandası, savcılığın talimatı ile karakoldan serbest bırakıldı. İddialara göre; saldırganlar serbest bırakıldıktan sonra "Biz bu semtin çocuklarıyız. Polisi, savcısı kimse bize bir şey yapamaz" dedi.

banu-parlak-kim

BANU PARLAK KİMDİR?

Asıl işi kimyagerlik olan Banu Parlak Sosyal Medya fenomeni ve şarkıcıdır. İlk olarak piyasaya Narim Yarim şarkısıyla çıkan Banu Parlak çok kısa sürede milyonlarca kişi tarafından dinlenmiştir.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu Kanal D'de yayınlanan Renkli Hayatlar programına konuk olan Banu Parlak yaptığı açıklamada "Yapılan kötü eleştirileri çok umursamadığı ve beğenilmeyen dudak hareketleri gibi mimikleri içinde aslında Instagram'da herkesin gizli gizli yaptığı hareketleri açıkça yaptığını" belirtmişti. 

Bir süre önce adı İdo Tatlıses ile de anılan Banu Parlak arkadaş olduklarını açıklamış ve konuyla ilgili çıkan asıl haberlere açıklık getirmiştir.:

Siyah saçlı ve siyah gözlü olan Banu Parlak samimi tavırları ve takipçilerine olan ilgisiyle birçok kişinin sevgisini kazanmayı başarmıştır.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri